Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1buc Cobalt Burghiu Set Spirală Șurub Metric Compozit Apăsați Burghiu Apăsați Twist Drill Bit Setat pentru Tăiere, Găurire și Lustruire

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

6.80lei 5.78lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u6262

DIYsupply:tamplarie

tip:burghiu

scop:burghiu de Metal

Știința materialelor:din oțel de mare viteză

6Choose cele mai frecvent utilizate dimensiuni pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.Burghiu set este potrivit pentru cele mai multe masini de gaurit electrice pe piața actuală, și este echipat cu un sistem portabil de pungi de plastic pentru depozitare ușoară și organizare.

Industriale grade6542The din oțel de mare viteză pic kit este mai bună decât alte similare pic kits4241 HSSHard.Aceste biți, de asemenea, contain5%Cobalt, care îmbunătățește rezistența la uzură și durabilitate.

Complet pământ spirală groove design poate reduce rapid frecare și căldură, care rezultă în mai rapid și mai mici de foraj de performanță.Drept shank135It poate preveni mersul pe jos și de a face foraj precis și rapid.Un centru de pumn nu este necesară.

Potrivit pentru tăiere metale grele, cum ar fi din oțel inoxidabil, oțel și fontă, precum și lemn, aliaj de aluminiu și alte metale moi, inclusiv placi ceramice, beton, tigla ceramica, caramida, lemn, plastic, sticla, zidarie, etc.

Produsul are marginea ascuțită și înaltă eficiența de foraj.Centrul de produsul are dinți de fierăstrău.Cu ajutorul pic, pic poate continua pentru foraj orizontal după foraj.

Scenarii de utilizare

Potrivit pentru găurire, tăiere în lemn, metal moale, aluminiu, fier, etc.

Caietul de sarcini

3-8mmTitanium coatingHssDrill set

4MM ×1

5MM ×1

6MM ×1

6.5 MM ×1

8MM ×1

3MM ×1

Tag-uri: clasificate burghiu, ruko burghie cobalt, kydex șurub albastru, minni unghii burghiu, cobalt foraj biți, burghiu gia metal, burghiu electric askai, deko electric drill, countersink șurub m5, cupru burghiu.

  • Tip: Countersink Burghiu, Twist Drill Bit
  • Numărul De Model: GMJJ2476, 3-8mm
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Vieruodis
  • Utilizarea: Metal Foraj
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Material: Din Oțel De Mare Viteză, Carbură de

Adauga Comentariul Tau Acum