Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Drillforce 15/20/25/30/35mm prelucrarea Lemnului, burghie Balama Gaura Văzut Deschizator de Pozitionare Reglabila Forstner Vârf din Carbură de Tăiere Instrument

    (1) 5
(1 Recenzii)

48.46lei 24.23lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u41210

Drillforce 15/20/25/30/35mm prelucrarea Lemnului, burghie Balama Gaura Văzut Deschizator de Pozitionare Reglabila Forstner Vârf din Carbură de Tăiere Instrument

【Înaltă Calitate】 Drillforce Balama Burghiu este Fabricat din Carbură Cimentat Care Face Tăiere mai Clare, Durabilitate de Durată, fără obstacole a așchiilor, și Are Excelente Plictisitor Capacitatea și Excelent Plictisitor de Performanță.Balama Burghiu Biți Include: 15mm(19/32"), 20mm(25/32"), 25mm(1"), 30mm(1-3/16"), 35 mm(1-3/8").

【Cu două tăișuri Design】 Capul Adoptă Curba Arc cu două tăișuri Design, Eliminarea Rapidă a Deșeurilor și Că Asigurați-vă că Lucra cu Eficiență.Centrul Pinten de Fiecare Bit de Garanții Precise de Foraj și Previne Mersul pe jos și Deteriorate în Timpul Funcționării, de a Crea Perfect Rotund și Precisă a Găurilor cu Centrul Ultimul Design.

【ADÂNCIME STOPER de DESIGN】 UN limitator de Adâncime pot fi Reparate pe Gambă Care Te Ține De Foraj prea Adânc, Limitează Adâncimea De 15 mm la 40 mm.Puteți Elimina, de asemenea, Opri pentru Adâncime Nelimitat.

【UTILIZATE pe scară LARGĂ】 Potrivit pentru masina de gaurit, pistol de găurit, cu banc de găurit, mașină de găurit, de mână electrice de gaurit, suport motor masina de gaurit si mobile de tip panglică magnetism masina de gaurit etc. Poate fi folosit pentru produse din lemn perforare, montat sferice ușa trage sfat, dulap, produse din plastic, lemn, placaj, etc..

【UȘOR SĂ UTILIZAȚI】 Ușor și Convenabil Dip Cupa Gaura pe Ușa Dulap sau Birou de unul Singur, Cu Balama de Foraj Jig, Potrivite pentru Propria Lor Casă Operație, Chiar nu sunteți un Profesionist, Aveți posibilitatea să Rapid Localizează Burghiu Centru de Puncte pentru Balamale și Plăcuțe de Montare.

Tag-uri: clasificate burghiu, burghiu rush, hardware instrumente de diagnosticare, măști de prelucrare a lemnului, de lux instrument pentru prelucrarea lemnului, 17 forstner pic, cat gaura set de sutien, forstner lemn încuietori, mare balama, burghiu ht.

  • Material: Carbură de
  • Nume De Brand: DRILLFORCE
  • Utilizarea: Lemn De Foraj
  • Numărul De Model: 15/20/25/30/35 mm Set burghie pentru prelucrarea Lemnului
  • Certificare: Nici unul
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • lungime: 80mm
  • Tip: Core Drill Bit
  • Origine: NC(de Origine)
image

Nasonov Boris

5
2021-11-08

“profesionale de biți, de calitate așa cum sunt utilizate pentru a obține de la Drillforce. foarte bună și suport tehnic profesionist prea.”

Adauga Comentariul Tau Acum