Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2 BUC Burghiu de Protecție la Praf,Burghiu Colector de Praf Tavan Burghiu Praf Scalabile Praf de Foraj Praf Colector de Praf

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

27.53lei 22.58lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u177738

[Material] colector de Praf folosit pentru foraj praf, realizate de rezistent la uzura de plastic.Inclusiv non-alunecare de burete și anti-vibrații, zgomot redus sigilii.Această platformă va ajuta să evitați perete uscat praf sau rumeguș, atunci când foraj, așa că nu va cădea în ochi, haine sau podea.

[Praf instrument de colectare a] Pentru a preveni praful de acoperire podea sau mobilier, vă rugăm să încercați să utilizați un material plastic capac de praf.Acest dispozitiv convenabil este instalat pe o mașină de găurit și poate capta praful generat atunci când foraj găuri în gips-carton, lemn, metal, beton și alte materiale.

[Ușor de utilizat] în Primul rând, deschideți capacul transparent și montați capacul de protecție de pe burghiu.Introduceți burghiul în accesoriul de bază, asigurându-vă că peria rotunda este în jurul valorii de burghiu.Închideți capacul pentru a colecta praf; pentru a goli accesoriu, trebuie doar să deșurubați capacul și gol praf.

[Etanșare design] castron în formă de design din plastic capac de praf este mult mai convenabil de a folosi și are o capacitate mai mare.Și de etanșare catarama design asigură că nu există nici un praf de scurgere.De praf efectul este mai bun decât cel de tip obișnuit, mai ales atunci când peretele lateral este forate.Se poate preveni burghie și ciocane perforatoare de a fi afectate de praf care intră în interior.

[Aplicabile scenarii] plastic ciocan electric capac de praf este potrivit pentru ciocane electrice, electric ponturi, impact, masini de gaurit, de mână electrice masini de gaurit, etc., și poate fi folosit pentru diverse proiecte de uz casnic care necesită foraj.Este potrivit pentru aparatele de uz casnic, cum ar fi tehnică de instalare, instalare aer conditionat, de perete, de foraj, etc.

dimensiune:88x50mm

Material:plastic

culoare:Albastru+Portocaliu

Conținutul Pachetului:

2 x Burghiu Protecție anti-Praf

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: dril colector de praf, 80w colector de praf, makartt colector de praf, Puternic Unghii Colector De Praf, meinuo colector de praf, diy colector de praf, ryobi colector de praf, sintetic, colector de praf, cyclon colector de praf, vopsea colector de praf.

  • Tip: Core Drill Bit
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Certificare: Nici unul
  • Nume De Brand: Xzante
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum