Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

NINDEJIN 5pcs Unelte pentru prelucrarea Lemnului 1/4" Coadă Rotativ Spin Cap din Oțel Carbon Fisier Rotativ Instrumente de Tamplarie Lemn Sculptură Fișier de Foraj

    (2) 5
(2 Recenzii)

23.60lei 18.89lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u171002

Descriere

CALITATE PREMIUM - Aceste rotativ bavuri sunt realizate de robust, din otel carbon, care are avantajul de înaltă eficiență în muncă, slefuire bun efect și durată lungă de viață.

RUNDA COADĂ - De sculptură în lemn burghiu este proiectat cu 1/4 inch rotund tija de prindere ferm, care este de a se potrivi cele mai multe instrumente rotative.Ideal pentru detaliile fine de muncă, tăiere, gravură și finisare.

PRODUCTIVITATE RIDICATĂ - Rotativ burr - procesare eficienta decât cele manuale fișier pentru a îmbunătăți de ori, decât cu un mâner mic roata pentru a îmbunătăți de aproape zece ori.

SATISFACE NEVOIA TA de - a 5 forme diferite burr, inclusiv rotunde, ovale, cilindru, con mare și con mic pentru a satisface toate de care ai nevoie.Taie lemn moale si plastic efort.

UTILIZAREA pe scară LARGĂ - este potrivit pentru slefuire, lustruire, modelare, sculptură, șanfrenare, pentru debavurare și șlefuire.Este perfect pentru duritate scăzută a piesei, cum ar fi lemn moale si plastic.

Caietul de sarcini

Nume produs: prelucrarea Lemnului Rasp Fișier

Material: Otel Carbon

Brand: NINDEJIN

Dimensiuni:diametrul Tijei: 6mm(1/4")

FAQ

1.Cu ridicata și cu amănuntul sunt binevenite.

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar scurt timp pentru a ajunge.

Dacă sunteți un comerciant cu amănuntul și vor face propria dvs. de afaceri, am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

2.Ce ar trebui să fac dacă nu primesc postul meu?

Vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom urmări element.Dacă nu poți să-l primească, vom rambursare completă sau retrimite-l pentru tine.Suntem vanzator cinstit, așa că nu vă faceți griji.

3.Dacă produsele au probleme de cum să o facă?

Vă rugăm să contactați cu noi, în timp, ne va ajuta să-l rezolve.

Tag-uri: 100buc 2020 piulițe m4, hexagon nut a4 80, capul 65 hexagon, nindejin bride de țeavă, m6 piuliță x7, m3 m4 alezor, m6 20 set, koogo m4 furculita, piuliță m4 08, margele hexagon plat negru.

  • Certificare: Nici unul
  • lungime: 58mm
  • Numărul De Model: MG-LYBXZC
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: NINDEJIN
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Utilizarea: Lemn De Foraj
  • Material: Oțel Carbon De Înaltă
  • Tip: Alte
image

Motornaya1970

5
2021-11-06

“A primit foarte repede. Confortabil de transport. De înaltă calitate.”

image

Sarabigz80

5
2021-10-14

“Produs bun, lipsește un container, ar arata mai bine si nu ca l-au trimis în vrac, din acel produs bun si livrare rapida.”

Adauga Comentariul Tau Acum