Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Noi fără Sudură Non-perforate de Stocare Cârlig Baie Bucatarie Multifunctional Rundă de Depozitare Cârlig Perforate de 360 de Grade de Protecție

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

2.04lei 1.26lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u3675

Descriere:

Nume: Multifunctional Cârlig Rotund

Dimensiune: 7*7cm

Greutate: 10g

Caracteristici: Diferite Unghiuri de Plasament, Moduri Diferite de a Utiliza Vehicule

Caietul de sarcini:

【Calitate superioara】: cârlige este folosind de înaltă rezistență plastic ABS material și high-tech tehnologie de blocare, suprafața se taie în diferite suprafete reflecta ca de diamant, care este nu numai de mediu, ci și estetic, care, în amestec de minune cu orice decor și nu se va transforma galben sau reduce aderenta de-a lungul timpului.

【Grele】: cârlige poate stoca până la 11 lb și design circular este mai convenabil pentru agățat îmbuteliată, produse, și poate preveni, de asemenea, bastoane.Puteți agățat geanta, haina, cheie, pălărie, eșarfă în living, organizarea perdea de duș, prosop, halat, burete, burete, șorț, ustensile de bucătărie, în baie și bucătărie sau deținerea de zi cu zi sau festivalul de decoratiuni de interior sau în aer liber.

【Ușor de instalat】: Nu este nevoie de instrumente suplimentare cum ar fi cleiuri, șuruburi sau cuie, doar câteva secunde pentru a termina instalarea, doar stick adeziv pe o suprafață netedă după curățare.

【Detașabil】:Ușor pentru a lipi și de a elimina fără deteriorarea suprafeței.Nu este nevoie pentru a unghiilor și de foraj.

【Salbatic Utilizați】: cârligele pot în condiții de siguranță lipi pe geam, oglindă, sticlă, metal sau alte suprafață non-poros, acesta poate satisface nevoile dumneavoastra diferite care foarte convenabil de a organiza baie, bucatarie, dormitor, birou, scoala, hotel sau magazin.

Pachetul Inclus:

Cârlig*1

Note:

1. Din cauza monitoare diferite și de iluminat, imagini de produs pot fi ușor diferite de culorile reale.

2. Produsul este dimensiunea măsurată manual, vă rugăm să permiteți-1-2cm diferenta, vă mulțumim pentru înțelegere!

Tag-uri: rosegold bucătărie organizator, organizator v bucătărie, bucatarie mare organizator, tesatura bucătărie organizator, aromă de bucătărie organizator, lavessel bucătărie organizator, pro bucătărie organizator, organizatorul pregătește bucătărie, tava de stocare, runda de depozitare sertar.

  • Suport: Dropshipping/En-Gros
  • Numele: Multifunctional Cârlig Rotund
  • Dimensiune: 7*7cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • greutate: 10g

Adauga Comentariul Tau Acum