Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

3 Niveluri Scurgătorul De Vase StainlessChopsticks Rack Ustensila De Bucatarie Titular Raft De Depozitare Pentru Condimente Bucatarie Raft Pentru Vase Raft De Depozitare

    (1) 5
(1 Recenzii)

87.98lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u36670

3 Tier Blat de Bucatarie Spice Rack Organizator Rafturi de Cabinet Suportul Poate fi Montat pe Perete, Seasonging Rack Titular Robust din Oțel Inoxidabil 304( 30/50cm ), cu tocator rack + Betisoarele rack

★ Premium Material: spice rack este fabricat din alimente grad 304 din oțel inoxidabil, care nu este niciodată rugina, durabil și rezistent la temperaturi ridicate

★ Multi-Funcție: Pune condimente într-un spațiu convenabil ordonată.Curat în bucătărie cu un atractiv plan de depozitare.Acesta poate fi folosit ca condiment containere, cabinet de condiment de masă, carne de pui planta Titularul,etc.

★ Spice Rack Organizator :Borcan Raft Organizator Este Perfect pentru Păstrarea În Scopul de Ustensile, Borcane, Condimente și Alte elemente Esențiale Pentru a Face Bucatarie Curat si Ingrijit.Acesta Poate Fi, de Asemenea, Utilizate În Bucătărie sau în Alt Loc Acasă pentru a Vă Ajuta Să Organizați Elementele.

★ Suport convenabil: Clar borcane permite să răsfoiți și acces condimente ușor, economisind timp și probleme pentru căutarea de ingrediente în aglomerat dulapuri atunci când gătiți sau pregătirea liste de bacanie.

★ Dublă utilizare: spice rack poate fi folosit în picioare pe blat sau pe perete/usa montare, 3 dimmensions pentru alegere.

Descriere Produs

Dimensiuni:Ca spectacol cinematografic

Instalare:Montare Pe Perete / Stativ

Culoare: Argintiu

Material: din oțel inoxidabil 304

Pachetul Include:

1x Blat Spice Rack

6x Cârlige

1x placa de Tăiere rack

1x Betisoarele rack

Notificare:

- Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

- Vă rugăm să ia în considerare dimensiunile reale în listă ca imaginile sunt, în general, extins pentru a afișa detalii.

Tag-uri: rack sport rafturi, plută bucătărie, alunotec raft pentru vase, eleminium raft pentru vase, cutit de bucatarie inox seful, condimente autocolant, sigiliul de stocare de bucatarie, diy scurgătorul de vase, organizatorul pregătește bucătărie, accesorii de bucatarie de marcare.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Metal
image

Grevov1987

5
2021-12-23

“Materialul este un pic subțire, dar perfect își îndeplinește funcția.”

Adauga Comentariul Tau Acum