Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Telescopic Chiuveta Raft Săpun Burete De Scurgere Raft De Depozitare Coș De Robinet Suport Reglabil Baie Titularul Chiuveta Bucatarie Dotari

    (0) 0
(1 Recenzii)

22.29lei 15.59lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u143980

Descriere Caracteristici 1,Extensibil Design: chiuveta rack poate satisface nevoile diferite, se adaptează la diferite dimensiuni rezervor, liber regla lungimea, și pot fi stocate într-capacitate mare. 2,de Ventilație și de Drenaj: chiuveta rack poate crea un mediu sănătos, păstrați-l uscat, distribui orificii de drenaj în mod egal, și să-l sănătos, fără acumulare de apă. 3,Păstrați Curat: Cu gândite de zi cu zi design, chiuveta rack poate păstra materialul uscat, ventilat, curat și igienic. 4,Ușor pentru a Stoca: chiuveta rack poate ușor pentru a stoca ustensile de curățare, cum ar fi detergent de vase, pixuri, etc. Este confortabil să opereze la o înălțime corespunzătoare și este convenabil pentru curățare de zi cu zi. 5,Usor de instalat: Cu umanizat design, ușor de demontat și curățat.Realizate din material PP, depozitarea titularul este mult mai stabil și nu se agită.Caietul de sarcini: Material: PP Culoare: albastru, gri, alb, roz Greutate: aproximativ 260g dimensiune Produs: despre 39x27x9cm/15.35*10.63*3.54 în dimensiune Ambalare: despre 39x10x7cm/15.35*3.94*2.76 în Lista de Ambalare: 1 x Telescopic Chiuveta Rack Notă: culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din cauza diferite de afișare și efecte de iluminare.Datorită măsurare manual, te rog, permite o toleranță de 1-3 cm.

Tag-uri: cupru retro scurgere, scurgere sita din silicon chiuveta, chiuveta rolul de uscare rack, chiuveta de metal raft, garnitura de silicon chiuveta.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic

Adauga Comentariul Tau Acum