Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Telescopic Chiuveta Raft Chiuvete De Bucatarie Organizator Săpun Burete Suport Scurgere Chiuveta Raft De Depozitare Coș De Gadget-Uri De Bucătărie Accesorii Instrument

    (3) 3.70
(1 Recenzii)

8.21lei 3.69lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u171577

Telescopic Chiuveta Raft de Depozitare Suport Reglabil pe 2-în-1 Chiuveta Organizator, Extensibil Chiuveta Coș, Ușor de a Instala și Curat, Scurgere Chiuveta de haine, Chiuveta Tava, Burete Suport + Șaibă Cârpă Cuier pentru Bucătărie Acasă

Caracteristică:

1. Design Telescopic: chiuveta De bucatarie burete cadru adoptă umanizat mobile dispozitiv telescopic, care este potrivit pentru chiuvete de diferite dimensiuni.Lungimea minimă aplicabilă rezervorul de apă este de 24CM, iar lungimea maximă este de 40CM.

2. Instrument Ideal pentru bucatarie: Deschisa design tubular poate face apa pierde repede.Este foarte potrivit pentru a depozita instrumente de bucatarie, cum ar fi bureți, perii și cârpe.Chiuveta păstrează tacamuri departe de apă murdară în chiuvetă.

3. Două-in-one de proiectare: În plus față de coș de scurgere suport pentru punerea săpun lichid, există, de asemenea, un bar prosop proiectat de MUAECH pe chiuveta de haine, care pot fi folosite pentru a cârpă uscată și alte țesături, astfel încât pânză pot fi păstrate la loc uscat și aerisit, și nu va produce miros ciudat.

4. Păstrați chiuveta de bucatarie curat și ordonat: designul compact, nu ocupă mult spațiu, dar se poate stoca bureți, detergenți, perii de curățare, cârpe, etc. pentru a menține bucătăria curată și ordonată.În același timp, este foarte convenabil de a utiliza, ușor de instalat și de a trage, și poate fi mutat în bucătărie sau baie.Foarte economisire de spațiu!

5. Design fără de foraj si perforare este ușor de instalat, demontați și curățați, și nu va deteriora chiuveta.Chiuveta burete suport este ușor pentru a stoca instrumente de curățare pentru curățare de zi cu zi.

6. Este retractabil, ventilate și drainable, și poate fi atașat cu tampoane anti-derapare.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Culori: Galben/Albastru/Rosu

Bare telescopice dimensiune: 23.5-40cm/9.25-15.74 în

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Telescopic Chiuveta Raft De Depozitare

Tag-uri: plută bucătărie, gadget-uri de bucătărie koreky, fe bucătărie organizator, silkion accesorii de bucatarie, placi de gadget-uri, gadget-uri acasă openers, organizator duyas, nedefinit pantaloni, organizator chiuveta detasabila, deține bucătărie organizator.

  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum