Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc Ouă Suport de Plastic Cutie de Depozitare Container Organizator Cutie de Frigider 20 De Grile Ou Cutie Frigider Ou Proaspăt Cutie de Depozitare

    (0) 0
(1 Recenzii)

11.46lei 5.49lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u39248

20 Grile De Ou Cutie De Depozitare Alimente Protejeze Suportul De Plastic Frigider Space Saver Container Bucatarie Organizator Caz

Caracteristică:

1. Perfecte cu economie de spațiu soluție: Sertare sunt un bun mod de a stoca ouă în frigider, care poate reduce spațiul ocupat de original, polistiren și carton cutii.

2. Păstra ouăle în condiții de siguranță și curat: conic groove design, fiecare ou este plasat separat pentru a proteja ouăle de coliziune sau de cracare, și plasat ouăle au un termen de valabilitate mai mare.

3. Oul cutie de depozitare este realizat din alimente grad plastic PP, care este durabil, non-toxic și inofensiv, și ușor de curățat.

4. De mare capacitate, poate deține 20 de ouă la un moment dat, usor de utilizat, poate fi plasat în frigider, care poate economisi foarte mult spațiu.

Caietul de sarcini:

Element: Ou Cutie De Depozitare

Material: PP

Greutate: aproximativ 220g

Dimensiuni: 27.5*22.5*7.5 cm

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Ou Cutie de Depozitare

Tag-uri: fe bucătărie organizator, organizator cutie agdesivo, depozitare în aer liber organizatori, organizator oli, depozitare organizatorii creative, organizator duyas, rose bucătărie organizator, depozitare organizatorii 30, depozitare organizatorii copii, organizator controlea.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiune: 27.5*22.5*7.5cm
  • greutate: about 220g
  • Articol: Ou Cutie De Depozitare
  • Material: PP

Adauga Comentariul Tau Acum