Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Auto Parbriz parasolar Blochează Razele UV Protector Parasolar Pliabil Pentru Tesla Model Y 3 2017-2022 Accesorii Auto, Umbrela de soare

    (1) 5
(1 Recenzii)

63.27lei 43.02lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u33271

Descriere:

1.PERSONALIZATE PARBRIZ parasolar PENTRU VEHICULE SPECIALE - Fit Pentru Tesla Model 3 2017 2018 2019 2020 2021 2022

2.ROBUST UV MATERIAL PROTECTOR - parbriz Auto de robust de protecție uv material, materialul nu se va rupe sau rupe cu utilizarea corectă, materialul de față este de a bloca razele soarelui, în timp ce sprijinul este negru.Păstrarea auzi din interiorul masinii, inclusiv de scaune, bord si volan.Nu mai arde la mâini sau de corp atunci când intra în automobile pe o zi fierbinte.

3.PROTEJEAZA-ti MASINA DE la DAUNE - Drăguț ochi parasolar oferă protecție împotriva razelor UV, soare daune în timp ce reducerea de căldură interior - nu mai decolorare si daune de căldură.Păstrează interior arata bine.Astfel încât să puteți menține integritatea interior pentru anii care vor veni!

4.UȘOR de instalat ȘI DE MAGAZIN - Aceasta masina de parbriz parasolar apare și se pliază înapoi în câteva secunde, ceea ce face convenabil pentru utilizarea de zi cu zi.Este ușor și convenabil de a folosi, retractabil, stil care se pliază într-un elegant saculet.

Caracteristici:

Caracteristici speciale: Soare/Protectie UV

Plasarea pe Vehicul: Interior

Montarea:Pentru Tesla Model Y Model 3 2017-2022

culoare:Negru+argintiu

Material:pânză

Conținutul Pachetului:

1 x Parbriz Parasolar

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: etsy mașină umbra soare, tesla model 3 accesorii roda, parasolar scaune auto, tesla model 3 tabloul de bord, delta parasolar, mătase auto, tesla model 3 fusta, tesla 2021 accesorii, telefon tesla model3, tesla model 3 accesorii kapi.

  • Nume De Brand: JYMYQP
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Nailon De Înaltă Densitate Polietilenă
image

Poshtamy

5
2021-11-08

“Ajută ca masina este mai puțin încălzire”

Adauga Comentariul Tau Acum