Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Interior masina de pliere parasolar umbrela pentru parbriz, parasolar, anti-uv, retractabil pliere bloc de soare, de protecție solară

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

120.07lei 72.05lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u200834

Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design de moda,100% Brand Nou, de înaltă calitate!

Pliabil Masina Umbrelă de soare, UV, Protecție Termică de Bloc, pentru Parbriz, Ușor de Utilizat

În condiții de siguranță, material inodor

Atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate, nu produce miros urat.În condiții de siguranță și materiale de înaltă calitate.

Caracteristici:

【Izolare termică + de protecție solară montat pe parbriz auto parasolar folosește de înaltă calitate, materiale de folie de aluminiu pentru a bloca o mulțime de căldură și de a reflecta lumina soarelui, care poate reduce în mod eficient temperatura în interiorul autovehiculului și a preveni deteriorarea si imbatranirea interiorul masinii.

Eco-materialul prietenos + nici o deteriorare a mașinii ornamente】 Această mașină de parbriz capac parasolar este căldură și rezistente la căldură, prevenind deteriorarea de lumina directă a soarelui.Sub starea de soare și temperaturi ridicate, mașină de parbriz parasolar nu va emite dăunătoare mirosuri și gaze, păstrează aerul proaspăt în mașină, și de a asigura o excursie verde.Designul unic al înfășurat umbrela margele nu va deteriora interiorul mașinii și vopsea, și nu este distructiv în instalare și utilizare.

Despre feedback-ul:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, precum și detaliate de 5 stele comanda niveluri.După care vă arată imaginea de feedback-ul, ne va oferi o suplimentare de 5% reducere pentru urmatoarea comanda, vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea plată.

Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați prin intermediul Usite.ro știri și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Fără nici o comunicare cu noi, vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ.

Tag-uri: kia parasolar protector, palarie de soare umbrela, mare umbrelă de ploaie, Parbriz Parasolar, umbrela de carbon în aer liber, tesla parasolar rabatabil, rabatabile rabatarea șezlonguri, jeep palarie de soare, largă de parbriz parasolar, bmw auto parasolar protector.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: F127
  • Material: Titan argint lipici + impact pânză
  • greutate: 400g
  • Metoda De Instalare: Telescopic
  • Tipuri de: Umbrelă de soare

Adauga Comentariul Tau Acum