Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Auto Parasolar Extensia Extender Scut Fata Geam Lateral Nuanta Anti-Orbire Camion Masina polarizate parasolar parasolar capac mobil

    (3) 5.00
(1 Recenzii)

127.70lei 65.11lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u226116

Detalii Produs:

*Auto parasolar extensie cadru extensie cadru scut fața ferestrei parasolar anti-orbire camion

*De înaltă calitate universal parasolar extender.Parbriz și geam de conducere parasolar

*În toate cazurile în care parasolar nu este suficient de largă sau suficient de lung pentru a preveni efectul de orbire de la blocarea efectivă tine, parasolarul poate fi extins

*Dacă este șofer sau pasager, parbriz și geamurile laterale pot fi expuse la lumina puternică a soarelui

* Utilizarea parasolar extender pentru a elimina efectul de orbire soare, bloca razele ultraviolete și de a proteja ochii.

*Aceste auto parasolar prelungitoare au nici un spațiu anti-orbire de protecție, care pot bloca lumina soarelui și strălucirea, și nu există nici o diferență între parasolar și extender.Cu acest parasolar parasolar, nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la parbriz sau driver-ul în timp ce conduceți lumina soarelui Orbitor pe geamurile laterale.

Dimensiuni:

* Lungime: 31-55 cm (12.2-21.6 cm).

*Lățime: 13-21 cm (5.1-8.2 inci).

Detalii:

* Nostru parasolar pot bloca excesul de orbire și de razele ultraviolete nocive.Elimina oboseala ochilor, permite utilizatorilor pentru a vedea clar drumul, chiar și în lumina puternică a soarelui, și de a ajuta pentru a evita accidentele atunci când de conducere în zilele însorite.

*Pentru conducătorii auto și pasagerii Nostru parasolar extender previne efectul de orbire că șoferul și pasagerii intra prin parbriz sau geam lateral în timp ce conduceți.

*Durabil: este fabricat din PU&PC material, la fel de plastic folosite de producatorii auto componente interne, și este echipat cu înaltă calitate benzi elastice.Rezistent la șocuri, structură compactă, de înaltă calitate, gros, foarte puternic, sigur și durabil, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

*Ușor de instalat și de magazinul Nostru parasolar extender nu are nevoie de instrumente pentru a fi instalate.Acesta poate fi, de asemenea, ușor de depozitat în spațiu atunci când nu este în uz.

*Universal: Nostru parasolar extender este ușor de instalat pe masina ta, complet reglabile pentru instalare universală de toate parasolarele mai mare decât 4.7 inci

*Culoare: Negru

Lista de pachete:

1X auto parasolar extender

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Tag-uri: etsy mașină umbra soare, caz de telefon scut soare, cumpara masina suport de telefon pliabil, parasolar scaune auto, partea auto parasolar, alabama parasolar, extinde parasolar, portabil umbra negru, pălării de soare nuante, masiv penis extender.

  • Material: PU&PC
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum