Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Universal Auto Parbriz Stratul De Zăpadă Parasolar Gheață, Ploaie, Praf, Îngheț Garda De Acoperire Parasolar Parbriz Auto Impermeabil Protector De Acoperire

    (0) 0
(1 Recenzii)

24.13lei 18.11lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u188768

Universal Auto Parbriz stratul de Zăpadă Parasolar Gheață, Ploaie, Praf, Îngheț Garda PR Vanzare Descriere: Caracteristică:

Spune la Revedere de la acele zile grele încercarea de a obține în mașină și conduce.Nu mai înghețe sau arde mâinile.Acest produs uimitor te protejează de efectul dur de elemente meteorologice, cum ar fi de gheață, îngheț, zăpadă, soare, UV.

Nu Mai Răzuire.Nu mai Înghețe Ștergătoarele.Proteja stergator si parbriz.

Cu ajutorul a 6 magneti, parbriz stratul de zăpadă este ferm atașat la mașină și mânere zăpadă mașină capacul la loc.Cu punte Dublu ambalaj magnet, vehiculul dumneavoastră este mereu protejat de zgârieturi.

Produse pentru usurinta si confort.Acest parbriz capacul poate fi instalat în câteva minute, ca nici un instrument și o mână în plus este necesară.

Caietul de sarcini:

Material: Folie De Aluminiu

Dimensiune: 200x70cm/200x80cm

Culoare: Ca imagine arată

Caracteristici:Anti-UV de protecție

Utilizare:Fata si Spate Parbriz Auto

Pachetul Include:

1 x Masina de Parbriz Acoperi

Tag-uri: xtrail parbriz parasolar, jetta parbriz parasolar, renault parbriz parasolar, jdm parbriz parasolar, murano parbriz parasolar, mazda parbriz parasolar, honda parbriz parasolar, rx parbriz parasolar, husky parbriz parasolar, negru parbriz parasolar.

  • Origine: NC(de Origine)
  • FabricSize: 200cmx70cm
  • Material: Poliester

Adauga Comentariul Tau Acum