Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Ghidon Oglinda Unghi reglabil pe Bicicleta Oglinda Retrovizoare Ciclism Vedere din Spate MTB Biciclete Road Biciclete Ghidon, Oglinzi Aliaj Auminum

    (1) 4.00
(1 Recenzii)

61.57lei 43.12lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u12602

Ghidon Oglinda Unghi reglabil pe Bicicleta Oglinda Retrovizoare Ciclism Vedere din Spate MTB Biciclete Road Biciclete Ghidon, Oglinzi Aliaj Auminum

Caracteristici: 1. Aplicabilă la O Varietate de Vehicule: Foarte potrivit pentru drum de biciclete, biciclete de munte, astfel încât să puteți merge la usurinta.

2. Materiale de înaltă calitate: este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu, cu rezistență ridicată, rezistență la oxidare, robustețe și durabilitate, și textură mată.

3. Unghi ajustabil: 360° rotație, fără unghi mort, convex oglinda are un design mai clar domeniul de vedere, ceea ce face mersul mai sigur.

4. Oglindă din Oțel inoxidabil: Cer acoperit de imagistică, solid și durabil, nu se va rupe lentilelor din cauza impactului.

5. Oglinda retrovizoare cu Lumini: Adu-ți propria lumini pentru a menține vizibilitatea pe timp de noapte de echitatie și de a crește siguranța.Doi lumină pe moduri: mereu pe-intermitent.

Caietul de sarcini:

Nume: Ghidon Oglinda Retrovizoare

Stil: ghidon cu lumina, Ghidon fără lumină

Material: aliaj de aluminiu

Oglinda: oțel inoxidabil

Biciclete lumina tip mâner diametru: 18-23mm/0.71-0.91 inch

Ghidon cu diametru fara lumini: despre 22mm/0.87 inch

Lista De Ambalare:

Bicicleta Oglinda Retrovizoare*1

Notă:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: ghidon bicicleta kona, bicicleta ghidon m5, areo bicicleta ghidon, bicicleta ghidon spedziled, bicicleta ghidon moale lichidare, orbea biciclete ghidon bandă, ieftin bicicleta ghidon bandă, ghidon bicicleta statică, bicicleta ghidon luminoase, bicicleta ghidon abalarda.

  • Numărul De Model: Bicicleta Ghidon Oglindă
  • Nume 1: Ghidon Oglindă
  • Numele 2: Bicicleta Oglinda Retrovizoare
  • Origine: NC(de Origine)
  • SKU: HF06771

Adauga Comentariul Tau Acum