Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

360 Roti Bicicleta Oglinda Retrovizoare Pentru Biciclete Ciclism Road Biciclete De Munte Ghidon Cu Unghi Larg De Vizualizare Spate Oglinzi Din Sticlă

    (2) 4.5
(2 Recenzii)

10.97lei 8.25lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u62374

Bicicleta Oglinzi Rotație de 360 de Grade Biciclete, Oglinzi Retrovizoare Potrivit pentru Ghidon Caracteristici: 1.Oglinda retrovizoare cu bicicleta poate fi ajustat la orice unghi。 2.De înaltă definiție și unghi larg de vizualizare vă ajuta să urmăriți în fiecare direcție din spate.Acesta poate fi de asemenea folosit ca o oglindă pentru a verifica fata sau pe haine. 3.Design Compact și ușor de instalare Funcție și stil Ideal pentru decorarea Face bicicleta mai sigur

Tag-uri: xiaomi bicicleta oglindă, opel sac de sticlă, lumina plafon de cupru de sticlă, sac pahar auto, autocolant panda oglinda retrovizoare, 2pc bicicleta oglindă, ochelari bicicleta pătrat, mare centrală oglinda retrovizoare, biciclete lumina p70, televizoare radeon bicicleta oglindă.

  • Numărul De Model: YQ112
  • Origine: NC(de Origine)
image

Jean Jpacdd

4
2021-08-16

“Oglinda nu este rău, dar subțire, cu o sarcină mică se va rupe. Livrare lună cu mici. Cumpara articole cu alibonus extensie și de a salva până la 10% din valoarea comenzii sau cu MegaBonus extensie și de a salva până la 50% din valoarea comenzii de pe AliExpress. Utilizați link-ul http: // MegaBonus. com/Invita/3laejtdsv2gxkxxb9 sau http:// alibonus .com/? U = 90382 (copiați link-ul și inserați codul în motorul de căutare șir, după cuvintele alibonus sau MegaBonus-elimina spațiu). Cumpărături bun!”

image

Nodira Xalilova

5
2021-11-07

“În general normale. Dar design-ul este destul de subțire, din material plastic. Strânse mai tare și mecanismul de cracare atunci când ajustate. Am să-l adapteze acum o dată și a pus pe lipici, probabil.”

Adauga Comentariul Tau Acum