Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bicicleta Oglinzi Pentru Ghidon de 360° pe orizontală Rotation180° vertical Suport Pentru Biciclete Biciclete Ciclism Accesorii pentru Biciclete

    (0) 0
(1 Recenzii)

7.19lei 4.22lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u138107

♥ Salut, Prieteni.Bine ati venit la magazinul meu

IN STOC, LIVRARE RAPIDA!!!

Noi sprijinim picătură de transport maritim/en-gros , bine ai venit să ne contactați pentru a obține mai multe informații

Caracteristici:

1.Pachetul include: de Biciclete de la oglinda retrovizoare

2.Compatibil Biciclete Oglindă: Reglabil suport este potrivit pentru diferite dimensiuni de tub circular tip ghidon.

3.360°Rotație Orizontală & 180°Rotație Verticală: puteți instala aceste biciclete oglinzi pentru stânga și dreapta și reglați-l orice unghi, după cum doriți.

4.Unghi larg și Convex Oglinda: oglinda retrovizoare este de 80mm/ 3.15 inch în diametru.Puteți obține cu ușurință să cunoască trafic spatele.

5.Ușor și Durabil: suportul este fabricat de înaltă calitate ABS plastic, care este lumina, restante de antifricțiune și rezistența la abraziune.

6. bicicleta oglinda este de 360°rotație orizontală & 180° rotație verticală pentru orice unghiuri, ajutându-vă să obțineți să știu de trafic în spatele tău cu ușurință.Vei primi de economisire a energiei pe de cotitură capul pe spate să se uite la trafic în spatele tău.

Note:

1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Tag-uri: cauciuc spate vedere aparat de fotografiat, biciclete urbane oglindă, stânga spate pahar de biciclete, lg oglindă, metalic bicicleta oglinzi, kar dvr-uri oglindă, femeie bicicleta oglinzi, telior încheietura ceas, ariel încheietura ceas, bikein bicicleta oglindă.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Bicicleta Oglinzi

Adauga Comentariul Tau Acum