Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bicicleta Oglinda Retrovizoare 360 De Grade Roti Biciclete Rutier Retrovizoare Ghidon Flexibil De Siguranță Cu Bicicleta Înapoi Oglindă Pliat Orb

    (1) 1
(1 Recenzii)

11.85lei 7.72lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u67627

Descriere : Aceasta bicicleta ghidon oglinda retrovizoare trebuie să fie instalat pe model.Diametrul interior al ghidon poate fi utilizat în intervalul de 17,4 mm-22mm.Acesta este compatibil cu 90% din biciclete de munte și biciclete rutier.360° universal catarama de ajustare poate regla reflector într-o poziție potrivită pentru tine, care este mai convenabil de a folosi și de unghiul de vizualizare este mai confortabil.Integrat armat PC-ul consolei are duritate mai mare și nu este ușor să fie rupt și este rezistent la imbatranire.Suprafața oglinzii adoptă de înaltă definiție lentilă de sticlă de design pentru a îmbunătăți siguranța auto.

Nume produs: bicicleta ghidon oglinda retrovizoare

Material: ABS dispersor shell + acril obiectiv

Dimensiuni: 14cm*7cm

Accesorii: surub expansiune + instalare cheie

Caracteristici: Extindeți convex oglinda pentru a avea un câmp mai larg de vedere, de 360°, ajustarea oglinzii shell

Pași de instalare: 1. Doar o cheie fixă hexagonală este necesar, să stabilească extinderea șurub, strângeți cu o cheie, și de a introduce fișă de expansiune în ghidon gaura.

2. Răsuciți șurubul de a face extinderea plug extinde și clemă, instalarea este completă, și unghiul de poziție poate fi reglată de la voi.

Pachetul include: 1*oglinda Retrovizoare

Tag-uri: oglinda android 8 ram 2gb, biciclete urbane oglindă, plymouth road runner poster, mare centrală oglinda retrovizoare, kar dvr-uri oglindă, portofele orb, cxepi bicicleta oglindă, femeie bicicleta oglinzi, bicicleta oglindă de 10, guzzi motocicleta oglinzi.

  • Accesorii: extinderea șurub + D cheie
  • Dimensiune: 14cm*7cm
  • Material: ABS obiectiv shell + acril obiectiv
  • Origine: NC(de Origine)
image

Watson Laurie

1
2022-01-14

“Prea mic este de nici un folos pentru mine”

Adauga Comentariul Tau Acum