Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Golf Cap De Perie Perie De Toaletă Colț Și Crăpătură Silicon Perie De Toaletă Extensie Mâner Montat Pe Perete Baie Perie Wc

    (0) 0
(1 Recenzii)

11.60lei 9.42lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u96609

[360°mort colț de curățare]: golf cap de perie perie de toaletă este în formă triunghiulară, făcându-l mai ușor de curățat, iar colțurile și lacune sunt ușor de curățat, scurtarea timpul de curățare.

[Mâner lung perie wc]: toaleta peria are un design unic și este în formă ca un club de golf.În comparație directă cu alte perii, puteți curăța colțurile fără a apăsa în jos, pe cap de perie.Acest lucru previne, de asemenea, mâna din greșeală atinge scaunul de toaletă.

[Toaletă perie de silicon]: Golf perie wc este fabricat din PP+TPR cauciuc termoplastic, care este superior în performanță de curățare.Peria de la toaletă nu va deteriora toaletă, acesta va absorbi murdăria și nu va sigiliu sau îndoiți în timpul utilizării.Perii poate mai bine ține-ți baie curat și perfect.

[Design integrat de perie wc]: designul integrat al perie de cap și mâner crește siguranța și durabilitatea, astfel încât acesta nu se va rupe.Culoare funcție de toaleta poate curăța cu ușurință murdăria de pe perii și pensule.

[Montat pe perete instalare]: lung-manipulate perie wc poate fi agățată cu autocolante de perete complet fără cuie.Acesta poate fi ușor și permanent lipit de perete sau rezervorul de la toaletă, fără a lua spațiu.Cu design simplu si atractiv va coordona cu baia ta.Golf cap de perie perie wc, colt si crăpătură golf perie de toaletă, integrat silicon perie de toaletă, rust-free extensie de manevrat, montat pe perete baie perie wc (alb)

1. Unic golf club forma de design, curățați bine fiecare colț de toaletă.

2. Triunghiular perie de cap înseamnă că nu trebuie să se uite în mod constant pentru unghi drept pentru a curăța colțurile.

3. Toaletă perie este fabricat din PP+TPR cauciuc termoplastic, care nu va deteriora toaletă, absoarbe murdăria, și nu va deforma sau de a purta în timpul utilizării.

4. Perii nu sunt lipicioase, și murdăria de pe cap de perie pot fi spălate de apa la toaletă.

5. Silicon perie wc include un mâner integrat pe cap, ceea ce face peria mai sigur, mai durabil și nu este ușor de deteriorat.

6. Peria de la toaletă pot fi pur și simplu lipite de perete sau rezervor de apă cu un autocolant de perete, fără a pierde spațiu.

Caietul de sarcini:

Culoare: alb

Dimensiune: 41x7.1x2.5 cm

Material: TPR+PP

Metoda de instalare: montat pe perete

Greutate: 90g

Autocolant perete cârlig x1

Sfaturi:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.vă mulțumesc foarte mult!

lista de ambalare:

Golf cap de perie perie de toaletă x1

Tag-uri: perie wc suport de perete matt, sasin perie wc, rose perie wc, higienical perie wc, metal perie wc, perie wc titularul negru 1, electrik perie wc, perie wc titularul colosseum, lemn perie wc, aur mat perie wc.

  • Utilizare: Toaleta
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Numărul De Model: Baie perie wc
  • Tip: Instrument Muzical Perie
  • Material: PP
  • Stil: Mână

Adauga Comentariul Tau Acum