Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2-în-1 Pliabil Aspirator Perie Power Duza pentru spații înguste Perie de Curățare Instrumente pentru Vac cu 32mm/1.25" Dia Interior.

    (0) 0
(1 Recenzii)

7.67lei 3.93lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u163378

Descriere:

Universal aspirator duza perie, care este compatibil cu toate aspiratoarele cu 32mm/1.25 inch diametru interior.

2-în-1 de design pentru spații înguste duză perie; în stare pliat, poate fi folosit ca o duză cap, în desfasurata de stare, devine o duză perie, periaj și supt în același timp.

Folosit în principal pentru zone mici' crăpătură de curățare, cum ar fi usi si ferestre din aluminiu decalaj, radiator pentru spații înguste, tastatură de calculator, perete colț și așa mai departe.

La îndemână aspirator set de piese pentru curățenie.

Rust-free de plastic, o mare kituri de schimb pentru aspiratorul tău.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Culoare: Negru

Conector: 32mm/1.25 inch

Lungime: Aprox. 111mm/4.37 inch

Pachetul Include:

1 Bucata Perie Duză De Vid

Notă:

Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală element ar putea fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus.

Datorită efectelor de iluminare, setările monitorului, etc. Ar putea fi o mică diferență în tonul de culoare al imaginilor și elementul real.

Tag-uri: aspirator zirnonia, instrument de 32mm chrome, aspirator brigii, odb2 instrument de diagnosticare mini, adjustabil perie de curățare, perie de curățare guzheng, reutilizabile perie de curățare, 50 abrazive instrument de 32mm, peugeot perie de curățare, iso 40 de instrument de 32mm.

  • Material: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: MagiDeal

Adauga Comentariul Tau Acum