Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

3Pcs Lână Uscător de Bile de Spălătorie Bile Reutilizabile Organice Naturale de Rufe Balsam de rufe Mingea Acasă Spălat, Uscător de Spălat Bile

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

11.51lei 6.89lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u175098

Prezentare produs: Minge de lână uscare

1. Diametru: 7cm

2. Mărfuri material: New West Clasa lână

3. Funcția: Dezumidificare și dezodorizare, reduce electricitatea statică, scurta timpul de uscare, și de a absorbi păr.

4. Instrucțiuni de utilizare: numai potrivit pentru uscătoare de păr cu păr colecționari.După mingea lână este folosit, acesta va fi procesat de fibre, fire de păr și de haine.Nu este murdar.Puteți continua să-l folosească după tăiere.Vă rugăm să știu!Oile mingea uscare rapidă lână lucrate manual și nu poate fi o minge standard.

Caracteristici:

1. Lână de înaltă calitate, absorbția de umiditate și dezodorizare, reduce timpul de uscare.

2. De ce să folosiți lână de bile?Uscătorul este configurația standard Europene și familiile Americane, și părul mingea este configurația standard a uscătorului.

3. În timpul coliziunii, face haine mai pufos și moale.Lână bile poate fi folosit de sute de ori pentru a reduce utilizarea de balsam de rufe produse chimice.

4. Economisiți mai mult de 30% din timpul de uscare, de a salva de energie electrică și de timp, a economisi energie și de a reduce emisiile, iar durata de viață este de 1000 de ori+

5. Numărul de haine diferite și uscare poate varia bile.

6. Utilizați 3 bile de lână pentru o cantitate mică de îmbrăcăminte sub 1,5 KG, și de a folosi 6 bile de lână pentru o cantitate mare de îmbrăcăminte de mai sus 3KG.Cele mai multe bile folosite, cu atât mai repede viteza de uscare.

7. Abundente fibre găuri pot absorbi lână, ață și resturi de hârtie.

8. Nici poliester, nr industriale lipici, fără aditivi, mai sanatos.

cum să utilizați

1. Adauga un uscător de haine, mașină de spălat și uscător integrată înainte de uscare (apă trebuie să fie golit și uscare pas ar trebui să fie utilizate)

2. Adaugă un anumit număr de bile de păr în funcție de cantitatea de haine, și apoi scoate bile de păr să se usuce și magazin după utilizare

3. După ce părul mingea este folosit, acesta va fi tratat cu fibre de haine și nu va fi murdar.După puteți continua să-l folosească pentru o perioadă de timp, suprafața părului mingea va fi acoperit cu diverse fire și fire de păr, care va afecta efectul de utilizare.În acest moment, puteți să-l taie și să continue utilizarea acestuia.

4. Un set de bile de fire pot fi utilizate pentru 2-4 ani, și frecvența de utilizare este diferit în fiecare familie.În general, familiile cu mai mult de 2 copii pot folosi pentru 2-4 ani.După 2-4 ani, mingea lână vor fi repetate din nou și din nou, cel mai mic efect, cu atât mai slab este, este timpul să-l înlocuiască.

Tag-uri: albastru portabil masina de spalat, bulină om minge de stres, orbise jucarie minge, mini masina de spalat daraz, fidged jucării bile, nedefinit pantaloni, vintage palete de ping-pong, pantof de baschet din cauciuc, castel cu bile, allpenn mingi de tenis.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum