Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Wireless Miez Aspirator Portabil pentru Masina Interior de Masă Tastatura

    (0) 0
(1 Recenzii)

111.43lei 62.39lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u162102

Descriere:

Acumulator: baterie cu 2x AA 1,5 V baterii (nu sunt incluse), este convenabil de a utiliza acest aspirator oriunde.

Putere mare de aspirare & zgomot redus: acest desktop mini-aspirator puternic cu putere de aspirare suge o mulțime de praf.Nu afectează lucrează, studiază sau de dormit, pentru că este destul de liniștit.

Praful sweeper poate de clar murdar resturi de hârtie, de zi cu zi de praf, funingine, parul de animale, firimiturile cookie sau pulbere etc. de pe masa.

Ușor de utilizat, trebuie doar să apăsați butonul de pe partea de sus a aspiratorului, acesta începe să lucreze, trebuie Doar să deșurubați partea de jos a măturător de praf și curățați-le cu o perie de curățare.

Fabricat din material plastic, ușor și durabil, este un cadou perfect pentru prietenii tăi inaugurare a festivalului de cadou.

Dimensiunea Diagramă:

Dimensiune: 60x60x117mm / 2.36x2.36x4.6 inch

Pachetul Include:

1 Buc Aspirator

1 Buc Duza

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Tag-uri: mobilier de grădină agio, destok aspirator, mini handheld joc jucători m3s, aspirator lavabe, aviare aspirator, autocolante miez, top super miez, tricou miez, aspirator portabil v9, camasa barbati miez.

  • Numărul De Model: Praf Sweeper
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum