Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bicicleta Suport De Telefon Mobil Rotativ De Biciclete Din Silicon Cu Suport Pentru Telefon De Motociclete Pe Ghidon Suport Pentru 4.0 Inch-6.0 Inch Telefon

    (0) 0
(1 Recenzii)

8.06lei 4.03lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u8758

Caracteristici:

1. Durabil și în condiții de siguranță: Fabricat din silicon de înaltă calitate, spre deosebire de o situare cu adevărat de stângace și ușor de spart de plastic pentru biciclete suport de telefon, acest lucru flexibil suport de telefon clip poate absorbi toate efectele și pentru a evita zgarierea telefonului suprafață.

2. Universal suport biciclete: Super elastic curea silicon poate ține în siguranță toate smartphone-uri cu dimensiuni de ecran de 4.0 inch la 6.0 inci.

3. 360 de grade de rotație] se poate regla liber pe telefonul mobil la orice unghi care ti se potriveste, oferindu-vă flexibilitate maximă, vedere la telefonul mobil în timpul de echitatie, și de a urmări kilometraj, timp sau hartă.

Descriere:

Inovatoare silicon curea îl face ușor pentru a instala sau elimina orice dimensiune ghidon.Se poartă un ceas atunci când instalarea.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 4.92 x 2.76 x 1.18 cm

Culoare: negru

Compoziție Material: metal, cauciuc

Pachetul Inclus:

1 * Biciclete suport de telefon mobil

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Tag-uri: suport de telefon pentru biciclete zabr, bicicleta suport de telefon magnez, bicicleta suport de telefon esperanza, mercedes aerisire de montare suport de telefon, opamoo bicicleta suport de telefon, bicicleta suport de telefon rock bros, calculator de biciclete mount rxl, bicicleta suport de telefon trigo, xnyocn biciclete suport de telefon, calculator de biciclete muntele rosu.

  • Capacitate (Încărcare): 170g
  • Compoziția Materialului: Metal, cauciuc
  • Dimensiune: 4.92 x 2.76 x 1.18 cm
  • Material: Oțel
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Bicicleta Cu Suport Pentru Telefon
  • Sistem De Frânare: Disc De Frână

Adauga Comentariul Tau Acum