Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pentru Plutonul Suport de Telefon,Modernizate Suport de Telefon Mobil pentru Plutonul de Biciclete și Biciclete+, Suport Comprimat pentru iPad

    (0) 0
(1 Recenzii)

76.42lei 42.78lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u96968

Pentru Plutonul Suport de Telefon,Modernizate Suport de Telefon Mobil pentru Plutonul de Biciclete și Biciclete+, Suport Comprimat pentru iPad

[Actualizat Suport de Telefon pentru Plutonul de Biciclete și Biciclete+]- Această versiune imbunatatita de suportul de telefon este de bună calitate și este potrivit pentru biciclete și biciclete+.se potrivește perfect plutonul ghidon.

[Se potrivește cele Mai multe Telefoane]- Suportul De Telefon este 8.46 x 4.1 inch.Este potrivit pentru cele mai multe dimensiuni de telefon de pe piață, cum ar fi pentru iphone 12 mini/iphone 12 pro/iphone 6s /iphone XR /SAMSUNG s8/ s8+/S10/S10+/Note10+/Google Pixel 4a/Google Pixel 4xl și așa mai departe.

[Suport Comprimat!!]- Nu vă faceți griji, acest suport de telefon a proiectat un slot pentru tine de a pune tableta ta!Deci, acum puteți folosi tableta în timp ce lua lecții de călărie.

[Stabilă și Non-Alunecare]- Când o plimbare cu bicicleta prea repede, plutonul va scutura, ne-am echipat acest suport de telefon cu un non-alunecare mat(Pune Nu-alunecare Mat în suportul de telefon înainte de utilizare), astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre dvs. de telefon și alte lucruri care se încadrează.

[100% Trupa nou și de înaltă calitate]- Mare rezistentă la Uzură și durabilitate excelentă.

Culoare:gri / albastru / Rosu / negru

Material:ABS

Conținutul Pachetului:

1 * suport de telefon mobil

1 * non-alunecare pad

1 set * curele silicon

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: tableta t385, cric bicicleta de munte, merida matts 10 biciclete de munte, mountain bike fete 9 10, masina suport de telefon super charge, bicicleta cu suport pentru telefon de 6 inchi, suport auto nod 10, tableta dower e, ebike suport de telefon rezistent la apa, tableta t387.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum