Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Portabil Depozitare Biciclete Suport Bicicleta Pliabila Etaj Parcare Rack Roata Suport Pentru Interior Acasă De Garaj, Accesorii Pentru Biciclete De Vânzare Mare

    (1) 4.00
(1 Recenzii)

319.39lei 169.26lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u162495

Descriere:

Construcție robustă, dar Ușor: Există patru puncte de exploatație pe anvelope, mult mai bine decât alte standuri care au doar unul sau două puncte de pe cadru, rim, cu rotor disc și schimbător.Bicicleta e fața roții din spate așezat în suport este mult mai profundă decât altele, așa că rămâne ferm în suport.Dual arm este mai bine să dețină o bicicletă grea decât un singur braț suport.Material de aliaj de aluminiu face suportul pentru bicicletă ușoară, de numai 3,5 kg, face portabil pentru ciclism în aer liber scopuri.

Rapid și Ușor Împinge În: Efort împinge în rack.Acest patentat design deosebit va fi perfect țineți-vă de biciclete de echilibru.Secunde de set-up și ori de compact de depozitare pentru a economisi spațiu, nu este nevoie de instrumente pentru a instala.

De protecție: Delicat caietul de sarcini de acoperire cu materiale plastice de inginerie de la colț să-ți protejezi bicicleta de la tăieturi și zgârieturi.De primăvară-încărcate braț ține cu ușurință a roții-față, fără riscul de zgarieturi coroana sau spițele.

Pliabil și Portabil&a Economisi Spațiu: unul simplu-trage-butonul va permite să pliați suportul într-o formă plată, numai 17.12(L) inch x3.74(H) inch x7.16(W)inch atunci când îndoite.Salvarea de depozitare atunci când nu este în uz sau pentru a-l transporta în mașină, atunci când merge de echitatie.Biciclete dvs. nu va fi culcat pe pământ sau sprijinindu-se de clădiri sau copaci.

Universal: Upgrade bike mount deține de la 20 mm biciclete rutier anvelope de 2.4 inch wide munte anvelope de biciclete între 20 și 29 de inch dimensiune roată.Perfect pentru toate stilurile de biciclete: folder, road, MTB incl. 29er, urmări, BMX, copii.Costum pentru uz propriu casa, garaj, birou și aplicații de vânzare cu amănuntul.

Caracteristici:

Pliabil pentru depozitare ușoară.

Manopera bun, rezistent la uzură și durabil.

Vine cu o anumită capacitate de a rezista la impact.

Lărgit șasiu, mai stabil și practic.

Primăvara blocare braț.

Aliaj de aluminiu de construcție.

Greutate și presiune este răspândit în toate cele patru picioare.

Zgârieturile de cadru de biciclete.

Doar atinge puncte sunt pe anvelopă de bicicletă.

Caietul de sarcini:

Tip: stand de podea

Culoare: negru

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiune(nu pliat): despre 43x43x11cm/16.92x16.92x4.33inch

Potrivit pentru biciclete dimensiune: 20-29inch

Lista De Ambalare:

1 x Biciclete de Stocare Pliere Titular

Tag-uri: suport de telefon stand piscină, bicicleta lumina plastic, autocolante de perete pentru biciclete de munte, bicicleta suport de telefon qc 30, garaj căptușit podea mat, auto portabil aspirator, bicicleta suport de telefon camma, stand câine boluri pardoseală caldă, accesorii copilului garaj, se potrivesc biciclete sticla de apa.

  • Origine: AE(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum