Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

HOT-Mini Cutii de Gunoi Desktop Multifunctional coș de Gunoi cu Capac pentru Camera de zi Office Acasă Bucatarie Baie Cutii de Gunoi

    (0) 0
(1 Recenzii)

59.67lei 48.31lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u73947

HOT-Mini Cutii de Gunoi Desktop Multifunctional coș de Gunoi cu Capac pentru Camera de zi Office Acasă Bucatarie Baie coșuri de Gunoi Acest produs în condiții de siguranță și durabile, protecția mediului.

Nu numai un desktop gunoi,dar, de asemenea, utilizat ca tesutul cutii, coșuri de gunoi, scrumiere, suporturi pentru pahare sau deținătorii de monedă.

Apasă pe design, simplu de deschis cu doar o singură apăsare ușoară,deschidere Mare de design, capac detașabil pentru o utilizare mai convenabilă.

Aplica pentru stocare desktop gunoi, potrivit pentru dormitorul tau masă de toaletă și baie și automobile, case, birouri, etc.

Folosind grosime material PP, fara miros, presiune și rezistență picătură, puternice și durabile, suprafața este murdară, doar se spală și se șterge curat, ușor de curățat

Nume produs: Desktop gunoi

Stil: Nordic stil minimalist

Domeniul de aplicare: praf, camera de studiu, baie, dormitor, masina, etc.

culoare: albastru

Material: PP

Dimensiune: 13.5x15.5cm

Conținutul Pachetului:

1 x Desktop Gunoi

1 x Sac de Gunoi

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: lanterna auto găleată, skoda auto găleată, gunoi violet găleată, bucatarie din lemn bucket, geanta eco gunoi.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum