Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc Agățat coș de Gunoi coș de Gunoi Ușa Dulapului de Perete Pliant Bucătărie de Curățare Gunoi coș de Gunoi de Toaletă Depozitare a Deșeurilor Cuprinde

    (1) 1
(1 Recenzii)

19.42lei 10.68lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u128530

Economie de SPAȚIU – Poate fi ușor agățate pe ușa de la dulap pentru dulapuri de bucatarie/birou dulapuri/sertare dormitor.Acesta poate, de asemenea, atârnă pe perete.

SMART DESIGN – forma rotunjită este discret și suficient de subțire pentru a se potrivi în îngust opnings și ciudat spații în cele mai multe birouri, chiuvete de bucatarie, baie si boxe.

CONVENABIL de a FOLOSI – mânerul integrat face ușor pentru a ridica și gol, și inelul de sus este convenabil pentru fixarea sac de gunoi.

FOARTE UȘOR DE CURĂȚAT – confectionata din material rezistent, plastic non-toxic, bin este durabil și ușor de curățat cu apă și săpun.Nu există fisuri pentru praful, murdaria sau lichide pentru a obține prins.

Montat Pe Perete Coș De Gunoi, Montare Pe Perete Coș De Gunoi Bin

Material: PP

Capacitate: 3L / 5L

Culoare: Alb/Negru/Verde/Albastru

Dimensiuni:

-3L Dimensiune: Aprox 16.1*12.5*20.5 cm / 6.34*4.9*8.1 în

-5L Dimensiune: Aprox 19.5*15*24.5 cm / 7.68*5.9*9.65 in (L*W*H)

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Tag-uri: perete montate prize, meerosee montat pe perete, montat pe perete cutie de bomboane, setul de baie de gunoi bin, cheie montat pe perete cutie de depozitare, montat pe perete mac, montat pe perete koi, spumă montat pe perete, montat pe perete sh, gunoi chiuvete de bucatarie.

  • Origine: NC(de Origine)
image

Ricardobrittes

1
2021-12-28

“NU a primit”

Adauga Comentariul Tau Acum