Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Drăguț Desktop Mini Flip de Depozitare a Gunoiului Găleată de Desene animate de Porc Birou Accesorii de uz Casnic Birou container de deșeuri Găleată de Gunoi

    (2) 3.5
(2 Recenzii)

11.02lei 10.78lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u177867

Acest drăguț mini coș de gunoi păstrează birou ordonat.Acesta poate fi folosit ca un suport stilou, hârtie prosop de tub, cheltuieli diverse de gunoi, coș de gunoi bin, etc.

Descriere produs

1. Nu este ușor să se scarpine partea de sus de masă și pot fi plasate pe o masă din orice material.Sănătos și ecologic, non-toxic și fără gust, puteți folosi cu încredere.

2. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a stoca obiecte mici pe masă pentru a face desktop-ul tau curat, potrivit pentru depozitarea pungilor de plastic, prosoape de hartie, role, prosoape, mănuși și șosete, etc.

3. Acest lucru face, de asemenea, super-în condiții de siguranță atunci când este utilizat în dormitoare pentru copii sau zone de joacă.Puteți adăuga culoare coșuri de gunoi în acest dormitor, birou, camera de zi, birou sau oriunde doriți.

Caracteristici:

Luminoase de culoare și formă simplă.

Mic și compact, nu ocupă spațiu.

Atribut de produs

Material: PP

Stil: desene animate

Culoare: alb, albastru, roz

Memento cald

1. Vă rugăm să rețineți că, din cauza efectelor de iluminare, monitor brightness / contrast setări / etc e, vor exista unele mici diferente de culoare din imaginile și elementele reale.Măsurată de mână, abateri de 1-2 cm sunt posibile.

2. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți orice întrebări.Vom răspunde și-ți oferim cele mai bune servicii.

Tag-uri: mijia coș de gunoi, wagan masina de gunoi, mini negru bin, sisposable sac de gunoi, suzuki masina de gunoi, bucatarie mare sac de gunoi, mini roz masina de gunoi, suport stilou drăguț bin, organizator birou buzzard, baeusus masina de gunoi.

  • Nume De Brand: faroot
  • Structura: În picioare
  • Material: PP
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Storage
  • Tip: Storage
  • Caracteristică: Eco-Friendly
image

Milenice 23

4
2021-11-11

“E foarte drăguț, dar a venit un pic tocat alb și rupte de trandafiri, dar m-au făcut să se întoarcă banii de Trandafir care este mulțumit”

image

Entersoundman

3
2021-08-31

“La Gunoi a ajuns tot zgâriat, am avut de a contacta mai multe ori la vânzător care abia răspunsuri și mă roagă să aștept două săptămâni. Nici mai multe știri. Eu nu va recomanda.”

Adauga Comentariul Tau Acum