Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 BUC Pom de Crăciun Agățat Pandantiv Crăciun Net Fire Pluș Balerina Fata de Modelare Papusa Pandantiv Pomul de Craciun Ornament Decor

    (0) 0
(1 Recenzii)

12.04lei 5.29lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u6960

1 BUC Pom de Crăciun Agățat Pandantiv Crăciun Net Fire Pluș Balerina Fata de Modelare Papusa Pandantiv Pomul de Craciun Ornament Decor

Descriere: 1. Design de pluș balerina fata.Există un șir de curele pe partea de sus de papusa.Cu ușurință puteți atârna pe pomul de Crăciun, usa, perete, noptiera, șemineu sau oriunde doriți pentru a decora.

2. Design frumos.Unic și design rafinat, din pluș moale țesături și pene, face drăguț și durabil, și vă oferă o atingere moale, care va face să o iubești.

3. Măiestrie rafinat.Aprinde atmosfera de sărbătoare, petrece timp cu familia ta, și de a face casa ta arata nou.Plin de bucurie de Crăciun și fericire, foarte dragut ornament de Crăciun.

4. Acest tip de ornament este potrivit pentru pomul de Crăciun și design de cameră decor.Mai ales în camerele fetelor și pereți.Lor minunat aspectul este foarte popular cu copii, și îngerii reprezintă lucruri bune și urări de bine.

5. Pachetul include o balerină fata ornament, care poate fi folosit pentru decorarea și cadouri drăguț pe orice pom de Crăciun sau camera copiilor perete.

Caietul de sarcini:

Numele: Ornament De Crăciun

Stil: alb, roz

Dimensiune: aproximativ 12 cm*3 cm*20cm/4.72*1.18*7.87 inch, lungime coarda: aproximativ 8cm/3.15 inch

Lista De Ambalare:

1*Ornament De Crăciun

Tag-uri: birhday fata crăciun, rochie de balet de crăciun, burgundia ornament de crăciun, balet matlasat ornament, cupa de pluș fata, copii decor de crăciun, waldorf dolla manual, mireasa femeile ornament, cottom lână cutie, orlando ornament de crăciun.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip de en-Gros: No
  • Numărul De Model: Ornament De Crăciun Unic Rafinat Pandantiv
  • Setați Tipul: No
  • AMBALARE: Nici O Cutie De Cadou

Adauga Comentariul Tau Acum