Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Lemn Elan Xmas Copac Pandantive Ornamente Pentru Noi Anul 2020 Cadou Din Lemn Gol Decoratiuni De Craciun Pentru Casa Noel Natal 2022

    (1) 5
(1 Recenzii)

6.46lei 3.88lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u47217

Lemn Elan Xmas Copac Pandantive Ornamente Pentru Noi Anul 2020 Cadou Din Lemn Gol Decoratiuni De Craciun Pentru Casa Noel Natal 2022

Puncte:

1、Perfect Dimensiunea: dimensiunea noastră lemn ornament de Crăciun este de aproximativ 17*19*5 cm, care este perfect pentru casa ta.

2、de Înaltă calitate: decor din lemn este fabricat de înaltă calitate din lemn natural material, care este tocmai tăiat fără bavuri sau chips-uri.

3、Potrivit pentru: este foarte potrivit pentru decorarea copaci, coordonator ciorapi de Crăciun, pom de fuste, blaturi, seminee si elemente de decor acasă sau ca cadouri unice.

4、Adăuga Interes Vizual: În tradiționale de Crăciun, decoratiuni modă sunt un mod festiv pentru a adăuga interes vizual, scene de sezon și culori luminoase de Crăciun plin de vitalitate.

5、Colorat și Vesel: Decora pomul de Crăciun cu aceste compact ornamente pentru a crea un plin de culoare și bucurie de vacanță.Copiii cântă și a alerga în jurul bradului de Crăciun, de așteptare pentru a deschide la prezent, a exprima sentimentul de acasă, dragoste și confort de cei dragi.

Caietul de sarcini:

Dimensiune ambalare: 18*20*5 cm/7.2*8*2in

Material: lemn material

Lista De Ambalare:

1*Din Lemn De Crăciun Ornament

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: arc noel, ornamente din lemn de crăciun, cowboy decoratiuni de craciun, lavanda decoratiuni de craciun, walgreen decoratiuni de craciun, noel bakir led, lemn noel, pinok decoratiuni de craciun, orleans decoratiuni de craciun, luniere noel led.

  • type1: decoratiuni de craciun pentru casa
  • Numărul De Model: Decor De Crăciun Ornament
  • Tip: Decor de crăciun
  • Suport: Picătură de transport maritim/Wholsale
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: noroomaknet
  • Ocazie: De crăciun
  • Material: Material Lemn
  • Tip de en-Gros: No
image

Acvsolutions

5
2021-10-21

“Eu SUNT Foarte multumit”

Adauga Comentariul Tau Acum