Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

LED-uri de mare Lumina Gnome Papusa de Plus Pitic, Elf Decor Cadou Ornamente Potrivite Magazin Windows Interior Exterior Decor de Crăciun

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

19.71lei 13.79lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u125545

LED-uri de mare Lumina Gnome Papusa de Plus Pitic, Elf Decor Cadou Ornamente Potrivite Magazin Windows Interior Exterior Decor de Crăciun

Descriere:

【Gnome Decoratiuni de Craciun】Gnome decor are două dimensiuni diferite. 32 x 12 x 5 cm/ 12,5 x 4.7 x 2 cm pentru picioare scurte gnome; 32 x 12 x 18 cm/ 12,5 x 4.7 x 7 cm pentru picioare lungi gnome, în cantități suficiente și adecvate dimensiuni sunt suficiente pentru a satisface decor nevoie, de asemenea, puteți să le împărtășiți cu prietenii și familia.

【Iluminat Pitici de】Gnome cu luminat corpul va lumina casa ta și să-ți încălzească inima în această iarnă!Ceea ce este minunat de Crăciun aprinde ornamente pentru o masă sau veranda din față, acest decor unic este sigur pentru a începe zâmbete și conversații parcursul anului!Perfect pentru cele mai multe de Crăciun decor acasă, cum ar fi masa, raft și așa mai departe.

【Gnome crăciun Lumini】gnome, o creatură mitologică din Scandinave poveste, dedicat pentru a proteja oamenii de la nenorocire, protejarea fermelor de familie și copii, zi și noapte, astăzi este considerată ca fiind mult noroc, aduce noroc pentru familia ta.Perfect pentru cele mai multe de Crăciun decor acasă, cum ar fi masa, raft și așa mai departe.

【Crăciun Aprinde Decoratiuni】adorabil gnome lumini au materiale de calitate și aspect frumos, ele nu sunt doar potrivite pentru decorarea, dar puteți, de asemenea, să le dea la prieteni, familie, vecini, colegi, ei vor fi fericiți să primească darul, și ei le pot folosi pentru a decora casele lor

【Aplicarea pe scară largă】gnomi organismele sunt făcute de către naturale faux blana și tricot.Aceste Xmas gnomi decoratiuni pot fi aplicate în multe locuri, le puteți folosi pentru a decora camera de zi, dormitor, birou, gradina, și așa mai departe, le puteți atârna pe pomul de Crăciun, de perete, de fereastră, ușă, și, de asemenea, puteți pune-le pe masa, birou, tejghea, și așa mai departe.

Adorabil Gnome Decoratiuni De Craciun

În folclor, gnomi sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de Třmte sau Nisse.Ei păzesc casele și de a proteja oamenii de la nenorocire.În plus, ei vor aduce noroc și fericire.Crăciunul este o sărbătoare specială.Sperăm că aceste gnomi va proteja casa ta și de a aduce toate binecuvântările.

Manual suedez Třmte păpuși sunt binevenite în orice moment al anului

Există alb cald LED de pe burțile lor rotunde.Atunci când porniți comutatorul, lumina este moale și odihnitor.

Fiecare Crăciun de pluș gnome este manual de top și materiale în condiții de siguranță.

Crăciun Gnomi cu LED Decor

Fiecare pitic are un corp de iluminat cu LED, alimentat de 3 baterii AA( nu sunt incluse).Puneți bateriile în compartiment interior gnomi jos, lumina în noapte și adaugă o atmosferă caldă și confortabilă.

Pune Gnomi în Orice Ocazii

Transporta o pungă mică.Puteți pune niște cadouri în ea și va fi o surpriză în plus, atunci când se deschid.Ele sunt cadoul perfect pentru Halloween/ziua Recunostintei si de Craciun decor de vacanță

Idee De Cadou

Adăugați o notă festivă pentru decor de vacanță cu aceste minunate gnome ornamente.Puteți le-a pus pe masa, raft, șemineu și mai mult.

Pachetul conține:

1/2 x Crăciun Gnomi (3 baterii AA nu sunt incluse)

Lista de ambalare

Pachetul conține:

1/2 x Crăciun Gnomi (3 baterii AA nu sunt incluse)

Tag-uri: nasa ornamente de crăciun, rustic în aer liber, decor de crăciun, gnome ceas, elf ka crăciun, elf papusa elmos, șosete crăciun gnome, an de decoratiuni exterioare, elfi gnomi decor, pliere decor în aer liber, ysi lumini cu led-uri.

  • Tip de en-Gros: NO
  • Origine: NC(de Origine)
  • Setați Tipul: NO

Adauga Comentariul Tau Acum