Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Ornamente de crăciun Câine Așezat Pe Luna Agățat Pandantiv pentru Xmas Tree Masina Rucsac Decor de Anul Nou Meserii pentru Copii Jucarii Cadou

    (0) 0
(1 Recenzii)

3.74lei 2.52lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u137864

Ornamente de crăciun Câine Așezat Pe Luna Agățat Pandantiv pentru Xmas Tree Masina Rucsac Decor de Anul Nou Meserii pentru Copii Jucarii Cadou

Caracteristică:

Această reclamă de Crăciun Câine Așezat Pe Luna Ornament este perfect cadou de neuitat pentru familia și prietenii de pe curând de Crăciun.

Agățat de acest unic ornament de pe pomul de Crăciun sau trimiterea de familii și prieteni ca un cadou de vacanță, acesta va fi un mod perfect de a crea pe termen lung, amintiri de iubire.

Perfect de Crăciun ornamente sunt mai ușor să stea pe pomul de Crăciun, uși și ferestre.Este foarte potrivit pentru iarna, de Crăciun, petreceri tematice și fermă de țară decorații de brad de Craciun.

De asemenea, puteți să le utilizeze ca cadou de Crăciun, tag-uri și cele mai bune cadouri de Craciun pentru familia sau prietenii.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un rucsac pandantiv sau o masina oglinda retrovizoare pandantiv.

Caietul de sarcini:

Culoare: așa cum se arată

Dimensiuni: 8cm/3.15 în

Material: acril

Model: A-E

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Ornament De Crăciun

.

Tag-uri: nasa ornamente de crăciun, weiner câine ornament de crăciun, lamaie sforăi câine de jucărie, crăciun tipărite bandană, crăciunul și decorații de brad, piele de căprioară caz teckel, scaun de crăciun ornament, metel ornamente pentru pomul de craciun, castron de craciun rosu, curte verde de craciun.

  • Setați Tipul: No
  • Numărul De Model: De crăciun
  • Tip de en-Gros: No
  • AMBALARE: Nici O Cutie De Cadou
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum