Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Gheață Față Cu Role Gua Sha Fata Masaj Matrite De Frumusețe Facial De Ridicare Cu Role Tăvi Pentru Cuburi De Gheață Instrumente De Îngrijire A Pielii Reduce Acnee Micsora Porii

    (0) 0
(1 Recenzii)

21.66lei 14.71lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u6605

Silicon Reutilizabile Cub De Gheata Gua Sha Fata Masaj Matrite Mici Micsora Porii, Elimina Liniile Fine Role Musculare Terapie Rece Ridicare De Conturare Instrument

Caracteristică:

Reduce acnee: mai Întâi de toate, acest tratament facial cu role este făcut din gheață, care poate reduce apariția de acnee.Acneea este produs de noi metabolismul pielii, care este prea lentă pentru a produce ulei.Aplicarea de cuburi de gheata pe fata ta poate îmbunătăți în mod eficient problemele pielii.

Reduce roseata si umflarea: în al doilea rând, aplicarea unei role de pe fata poate reduce durata de sânge roșu dungi, și lipirea de gheață cu role de pe fata poate reduce generarea de sânge roșu dungi.

Elimina liniile fine: un Alt avantaj de a aplica cu role pentru a face față este de a elimina liniile fine.Dacă există linii fine pe fata, aplica o înghețată cu role pentru fata va restabili rapid netedă, pielea albă și ofertă.

Alte funcții: Acest masaj facial poate stimula pielea și de a micsora porii, care pot trata in mod eficient porii mari.Acesta poate, de asemenea, lubrifia pielea și o face mai elastică și contractabile.În timpul verii, temperatura pielii expuse la soare este bun pentru piele.Gheață cu role are funcțiile de a micsora porii, calmarea pielii și în mod eficient promovarea faciale circulația sângelui.

Caietul de sarcini:

Singur pachet dimensiune: 13.3*8.2 cm/5.23*3.22 în

Dimensiune: 12.8*7.7 cm/5.03*3.03 în

Material: silicon

Culoare: Negru/Albastru

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Silicon Cub De Gheata Mucegai

Tag-uri: galben de gheata, vopsele cu role, matrite de gheață baieti, de fata masaj, oamenii faciale, hobby fața dispozitive de ridicare, hera îngrijire a feței, cutat fata cu role, beneficia de produse de frumusete, borhot instrumente de îngrijire de frumusete.

  • Material: Silicon
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Sursa De Alimentare: Nici unul
  • Singur pachet dimensiune: 13.3*8.2 cm/5.23*3.22 în
  • Nume De Brand: MOJOYCE
  • Dimensiune: 12.8*7.7cm/5.03*3.03in

Adauga Comentariul Tau Acum