Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Sfat Moale De Silicon Masca Fata Perie Perie Perie De Frumusete Masca Praf De Ton Membrana Stick Spa Crema Perie De Frumusete Instrument Perie

    (0) 0
(1 Recenzii)

8.93lei 6.41lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u33326

Sfat Moale De Silicon Masca Fata Perie Perie Perie De Frumusete Frumusete Instrument Perie

Caracteristici:

1. Instrument excelent pentru masca de fata aplicare: Deține o sumă bună de produs și silicon este moale, dar suficient de ferm pentru a răspândi măști de noroi.Puteți aplica, de asemenea, mult mai ușor, precum și cu mai multă precizie.

2. Nu mai murdar pe mâini: e frumos să se aplice o masca de fata, fără a fi nevoie să se spele murdăria de o perie cu peri sau de a folosi mâinile tale.Și-l ajută în a nu înțelege masca de sub unghii acrilice.

3. Mult mai ușor și mai puține deșeuri: Aceste masca de fata aplicatoare clătiți ușor cu apă și nu se pătează.Nu trebuie să vă faceți griji despre o grămadă de masca obtinerea blocat în păr.

4. Nu mai mizerie: Acestea ajuta păstrați produsul în borcan de neatins.Ușor pentru a stoca, minunat să călătorești cu.

5. Instrumente practice: O trebuie să aibă pentru fiecare unul care se bucură de o masca de fata!Perfect pentru aplicarea noroi, lut sau cărbune amestecat masca și hidratante, deși.

Descriere:

Silicon masca faciala peria este usor de aplicat, compact și portabil, are o buna putere de curatare, nu doare pielea, și este durabil și nu este ușor să cadă.

Caietul de sarcini:

Material: silicon

Lungime: 140mm

Categorie: Masca, Perie

Pachetul Inclus:

1 * Silicon Masca Perie

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: caseta 2 fata, v în formă de autocolant de îngrijire a feței, mens negru north face hoodie, banda autocolant negru masina, silcone de banda fata, banda fata de 100, kinesiotype de banda fata, invizi de banda fata, fier de bandă adezivă singură față, fata bandă de mătase.

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Nume De Brand: Beemyi
  • lungime: 140mm
  • categorie: Masca Perie
  • Material: Silicon
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum