Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

16/40 Buc Set Gât Femeie Subțire Autocolante Fata Invizibil V-Forma Pielea Sagging Pieliise Confruntă Cu Ridicați Repede Bărbie Bandă Adezivă

    (1) 1
(1 Recenzii)

9.13lei 4.27lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u136125

Puncte:

1,Față de Ridicare Autocolant: fata ridicarea autocolant caracteristici de elasticitate puternic, asa ca fata ta nu va fi strâns.Imediat ridicare și fermitate pielii pentru a crea o formă de V fata.

2,Materiale Premium: sunt 14 hipoalergenic respirabil autocolante, și acestea sunt realizate din materiale ecologice, în condiții de siguranță pentru a utiliza, sănătos, moale și confortabil.

3,Perfect pentru Fața de Ridicare: fata si gat sistem de ridicare îmbunătățește piele și elimină ridurile de pe fata, gât, bărbie și zona ochilor.

4,Pentru Forma de V Fata: ar trebui să micșoreze sagging muschii faciali și forma feței tale.Va arata instantaneu de ani mai tânăr și simt minunat

5,o gamă Largă de Aplicații: este ideal pentru ocazii speciale, nunti, reuniuni, turism, etc. El ajută pentru a forma un slim, firma față și de a crea o fata frumoasa.

Caietul de sarcini:

Culoare: transparent

Lista De Ambalare :

16/40pcs* Lifting facial Autocolante (8/20 Perechi)

4buc*String

1*Instrucțiuni

(Furnizarea de bej sau maro benzi elastice pentru a se potrivi culoarea parului.)

Note :

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Tag-uri: autocolant ascensoare ochi, folgandros femei, v față ochelari de soare, duoble de banda fata, 3m unic de banda fata, fata mica fata in forma de v, silcone de banda fata, devi autocolante, buc peruca, bandă adezivă 3d white.

  • caracteristică 2: V-Forma Feței
  • Culoare: Transparent
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • caracteristică 1: Fata Subțire
  • Sursa De Alimentare: Nici unul
  • materiale: Gel de siliciu
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: OEING
image

Iirenova

1
2021-10-18

“Corzile nu sunt gata pentru funcționare fără sfaturi! Eu nu recomand!”

Adauga Comentariul Tau Acum