Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 BUC Silicon Reutilizabile Cicatrice Foi de Îndepărtare Patch Gel Acnee Cicatrice Terapie Silicon Patch Elimina Trauma Arde Foaie Repararea Pielii

    (4) 5
(4 Recenzii)

14.42lei 10.68lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u220478

1 BUC Silicon Reutilizabile Cicatrice Foi de Îndepărtare Patch Gel Acnee Cicatrice Terapie Silicon Patch Elimina Trauma Arde Foaie Repararea Pielii

Caracteristici:

1. Aplicație: Cicatrici sunt potrivite pentru vindecare cicatrici (hiperplastice și cheloide) plecat de pe orice parte a corpului, din cauza unei intervenții chirurgicale, accidente de masina, tăieturi sau arsuri.

2. Păstrați curat: să Ofere o barieră fizică între cicatrice și mediu, să păstreze cicatrice umed și curat, ajuta la îmbunătățirea stării generale de cicatrice, pentru a reduce zona, reduce de culoare, și să joace un rol terapeutic.

3. Timp de utilizare: se aplica de 4 ore pe zi în primele două zile, 8 ore pe zi pentru următoarele două zile, și apoi se adaugă 2 ore pe zi, până la 24 de ore pe zi.

4. Gama de produse: utilizate pe scară Largă în repararea de postoperatorii, cicatrici hipertrofice și terapie de keloids în camere de operare, cum ar fi obstetrica si ginecologie, arsuri, ortopedie și chirurgie generală.

5. Timp de utilizare:

A. Cicatrice autocolante ar trebui să fie utilizate timp de cel puțin 12 ore pe zi, de preferință 24 de ore, pentru 2 până la 4 luni.

B. Pentru a preveni alergii ale pielii, puteți folosi o treptată metoda de aplicare să se adapteze treptat pielea.

C. Fiecare piesă poate fi folosit în mod repetat de la 14 la 28 de zile.Când cicatricea este dificil pentru a curăța sau de pastă, acesta trebuie să fie înlocuit cu o nouă cicatrice.

Descriere:

Acest produs este un gel de silicon patch-uri, potrivite pentru vindecarea cicatricilor ramase pe orice parte a corpului, din cauza unei intervenții chirurgicale, accidente de masina, tăieturi sau arsuri.

Caietul de sarcini:

Material: silicon gel

Dimensiuni:3.5*12cm

Culoare:albastru

Pachet:geanta din Aluminiu

Pachetul Inclus:

1 * gel de Silicon patch

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: acnee fular supradimensionat, acnee vindecarea patch-uri, plasturele anti cosuri, îndepărtarea părului de repede pielea netedă, metal acnee remover, silicon patch cicatrice de arsură, piese silicon medical de piele, acnee negru patch-uri, lara silicon patch, Îndepărtarea Acnee.

  • Material: Gel de silicon
  • Dimensiune: 3.5*12cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Sursa De Alimentare: Nici unul
  • Suport Dropshipping: Suport Dropshipping
  • Nume De Brand: CHANG KUN
  • Îndepărtarea Cicatrice Patch: Îndepărtarea Cicatrice Patch
image

Sasha Sergeeva 2000

5
2021-12-01

“Au venit, acum pentru a încerca. Sper că munca pe doamna mea de cicatrice.”

image

Anna Shankina

5
2021-08-31

“A venit pentru o săptămână. Nu comunica cu vanzatorul. Nu am folosit-o, o va anula rezultatele.”

image

Rockzplash

5
2021-09-12

“Nu am folosit produsul încă!”

image

Riska1234

5
2021-11-04

“Ele sunt mari,cicatricea este aproape vizibil,ele sunt bih ajuta”

Adauga Comentariul Tau Acum