Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Veninul Extractor Pompa De Kit Otravă Remover Seturi De Echipament De Supraviețuire Primul Ajutor De Alimentare Cu Venin De Vacuum Potrivit Urgență

    (1) 3
(1 Recenzii)

13.06lei 9.27lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u56607

Puncte:

1、e un plus la îndemână pentru a dvs. de Prim Ajutor auto, manusi, rucsac, etc. Sarpe Musca Kit este esențială pentru backcountry camping, pescuit, drumetii sau doar o zi în parc local.

2、Această înțepătură de albină kit poate fi de ajutor util în extragerea de albină, viespe sau venin de păianjen de la site-ul rana.Pompa este ușor de utilizat chiar și cu o singură mână.

3、Mici, reutilizabile pompa de vid ajută la eliminarea otrăvuri sub piele în 1, cu o mișcare rapidă; utilizare pentru muscaturile de sarpe, albină/viespe, intepaturi de tantar, și mai mult.

4、principiul de detoxifiere dispozitiv: presiunea negativă generată de desen pentru a suge veninul din muscat gaură; pentru a evita veninul fiind dizolvat și infectate în corpul uman, produsul nu intra în corpul uman în timpul utilizării, și este sigur de a utiliza alte medicamente.

5、Potrivit pentru: activitati in aer liber, de asemenea, potrivit pentru acasă accidente, intepaturi de tantar, etc.

Descriere:

Principiul de detoxifiere dispozitiv: presiunea negativă generată de desen pentru a suge veninul din muscat gaură; pentru a evita veninul fiind dizolvat și infectate în corpul uman, produsul nu intra în corpul uman în timpul utilizării, și este sigur de a utiliza alte medicamente.

Veninul de vacuum Caracteristici:

1. Elimina mai multă otravă,

2. Pentru a oferi mai mult de aspirație,

3. Nevoia de alte elemente,

4. Potrivit pentru copii

5. ajuta, de asemenea, albine, muscaturi de insecte,

6. Comunitatea medicală recomandă de urgență aparat pentru a fi utilizate.

Mușcătură de șarpe modul de urgență:

1. În scopul de a evita gura de aspiratie pentru a evita rana salvatori gura, cauzate de otrava sau pacientul are infectie rana.

2. Nu folosi un garou de cauciuc sau alte substanțe pentru a bloca arterio-venoase fluxul de sange, anti-duce cu ușurință la mai severe umflare a membrelor și necroză.

3. Nu taie locale rana: injectează venin de multe ori țesutul mai adânc și absorbit rapid, și, prin urmare, nu poate taie rana veninul eliberat, ar putea duce cu ușurință la o infectie sau modul de tăiere de eroare cauze vindecarea ranilor saraci întreaga familie.

4. Nu folositi gheata sau șoc electric, anti-vasoconstricție sau necroza parțială, de deteriorare a circulației sanguine, la nivelul membrelor edem, necroză și mai rău.

5. Nu bea alcool sau cafea, ceai substanțe iritante, astfel încât să nu pentru a promova circulația sângelui, dar pentru a face venin este absorbit mai repede.

Informații:

Nume: Portabil Detoxifiere

Material: PVC

Dimensiune: 10*1.8 cm/3.94*0.71 în

Culoare: Alb

Caracteristici: poate fi folosit pentru a accelera venin de șerpi și țânțari.

Lista:

1*Portabil Detoxor

Tag-uri: naștere kit de supravietuire, echipament de camping supravietuire, masina de urgență power pack, kit de supraviețuire mare, benzi desenate ziua consumabile, set medical chinez, peruca zonă de otravă, folie de venin, ark supraviețuire consumabile partid, set edc supraviețuire.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: FLUIERE
image

Paulinho Sou Domal

3
2021-12-28

“oK”

Adauga Comentariul Tau Acum