Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc Garou Rapidă cu Eliberare Lentă de Camping Medicale Paramedic Sport de Urgență Garou Cu Catarama

    (2) 5
(2 Recenzii)

6.60lei 4.95lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u153563

Dacă vă place acest articol, vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră " Lista de dorinte ", Dacă vă place magazinul nostru,vă rugăm să adăugați-l la " Magazin Listă ".Vă mulțumesc foarte mult!Au un frumos timp de cumpărături . 1 buc Rapidă cu Eliberare Lentă în aer liber Camping Medicale Paramedic Sport de Urgență Garou Cu Catarama Caracteristici: 100% de Brand nou și de înaltă calitate!Extrem de Flexibil,Convenabil și în siguranță.După dezinfectare pot fi utilizate din nou Panglica care este blând pe piele Nici o durere când se strânge garoul Lentă și sigură a elibera Caietul de sarcini: Garou Material: mătase ,bumbac,latex sârmă.Cataramă Material:Plastic ABS Latime: aprox. 24mm Lungime Totala: aprox. 40cm Culoare: Negru, Rosu, Roz, Albastru Inchis, Verde,Alb,Portocaliu,Galben, Violet

(lăsați un mesaj pe comanda daca vrei culori care nu au nici o alegere poze,sau nu vom schimba culoarea și trimite culoarea pe care o alegeți.) Pachetul Include: 1 x Garou Orice problemă, nu ezitați să ne contactați.

Tag-uri: aor 2 husă medicale, set medical chinez, alb albastru lumina de urgență, melodii de camping, cutii medicale militare, tmc husă medicale, husă molle 6l, luptă kit de urgență, 8 1 trusa de prim ajutor, nedefinit pantaloni.

  • Tip: Truse De Prim Ajutor
  • Origine: NC(de Origine)
image

Kushnir Galina

5
2022-01-09

“Mėlynas turniketas”

image

Sergey Baranov 62

5
2021-12-30

“Totul este super, livrarea este rapida. Vă mulțumesc foarte mult pentru vanzator!!!”

Adauga Comentariul Tau Acum