Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Medicale Garou de Supraviețuire Luptă Tactice Militare PISICA Centura Bandaj Foarfeca de Prim Ajutor Catarama Pentru Explorare în aer liber de Urgență

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

31.22lei 10.63lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u93265

Medicale Garou de Supraviețuire Luptă Tactice Militare PISICA Centura Bandaj Foarfeca de Prim Ajutor Catarama Pentru Explorare în aer liber de Urgență

Puncte: 1、-a salvat Viața în Controlul Sângerării: Proiectat pentru a comprima membre de a restricționa fluxul de sânge, de urgență garouri sunt importante echipamente de salvare în tactică și non-situații tactice.Potrivit pentru brate, coapse, etc.; flexibile, se potrivesc universal este esențială primul ajutor pentru tine sau oricine altcineva.

2, Utilizarea cu O singură Mână: garoul se poate face cu o singură mână, astfel încât să puteți elibera o parte pentru a avea grijă de alte nevoi de răniți, sau lasa-te de a folosi garoul atunci când este necesar.Opri în mod eficient fluxul de sânge în membrele superioare și inferioare.

3, Simplu de Utilizat: intra în momente critice repede-în caz de urgență, trebuie să acționeze rapid.Funcționarea acestui produs este simplu și clar, care poate economisi timp prețios.

4、Potrivit Ocazii: garoul este mic în dimensiuni, lumină în greutate, ușor de a călători, și poate fi pus cu ușurință în mașină, geantă de prim-ajutor, traumatisme geanta, la birou și acasă, zona de depozitare.Este foarte potrivit pentru primul ajutor în timpul partidei de vânătoare, camping și drumeții.

5、Garanție de Securitate: structura este simplă și nu are piese complicate, care este potrivit pentru funcția stabil în dure și condițiilor schimbătoare.Prea multe modele complicate va creste posibilitatea de accidente în condiții dure.

Descriere:

Utilizări: Folosit pentru a opri sangerarea de răniți membrelor vasele de sange, primul ajutor în inundații linie, luptă reală site-ul, și, de asemenea, utilizat de obicei hemoragie primul ajutor.

Cum să utilizați: 1. Loc garoul la 5-250px deasupra rănii, și introduceți-o în catarama buclă în jurul membrelor 2. Strângeți banda auto-adeziva, stick-l în direcția opusă, și rotiți tija răsucită până când sângerarea se oprește la 3. Introduce tija răsucită.După excesul de banda auto-adeziva continuă să fie lichidată în clema de fixare, acesta este închis cu o bandă de fixare și hemostaza se înregistrează timpul.

Caracteristici:

CAT garou, filare militare garou tactic arterial urgență garou, cu o singură mână, rapid si practic, potrivit pentru accidentală zgârieturi sau tăieturi, cu bun efect hemostatic.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: dimensiunea ambalajului este de aproximativ 17*6*4 cm/6.69*2.36*1.57 în (OPP sac de plastic, ambalaje), și desfășurat lungime este de aproximativ 95cm/37.40 în.

Material: nailon curea + cârlig și buclă de + nylon de plastic buton

Lista De Ambalare:

1*Garou

Tag-uri: naștere kit de supravietuire, accesorii de moda de supraviețuire, alb albastru lumina de urgență, accesorii medicale spitalul, tmc husă medicale, cutii medicale militare, husă molle 6l, cruisym suport de telefon, foarfeca mini medicale, de urgență compact kit de supravietuire.

  • caracteristică 2: Pentru copii si adulti
  • Tip: Truse De Prim Ajutor
  • Origine: NC(de Origine)
  • lungime: 95cm
  • Nume De Brand: LACYIE
  • caracteristică 1: Camping&drumeții și alpinism

Adauga Comentariul Tau Acum