Imagine 0

Pentru client VIP

    (0) 0
(1 Recenzii)

17.48lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u5528

2 BUC Frunze de Forma sapuniera Pentru baie Aspirație Ceașcă Titularul Sapun Burete de Plastic de Depozitare Pentru Bucatarie Baie Dotari

Caracteristică

【AUTO-DRENARE DESIGN】Frunze de Forma săpun suport Antena pentru Adoptă Cascada de Auto-Drenare Structura, se Usuca Sapunul cu Mai multă Ușurință și se Scurge Rapid reduce cantitatea de deșeuri, Opri Moale Săpun.Ai Nevoie de a Arunca Apa din Săpun Titular.

【PUTERNIC SDHESION ventuze】Această Tavă De Auto Drenarea Săpun Titularul Are 1 Mobile Silicon ventuze Pe partea De Jos.Tu Nu't Nevoie Pentru a lovi cu Pumnul Găuri, Și Are Aderență Puternică Pentru a Menține Săpun Suport Cutie Stabilă.

【MATERIALE PREMIUM】 - a Făcut de înaltă calitate ABS, BPA-Free, Nici un Miros Aparte, Elegant și frumos, Durabil și durată lungă de viață.Un săpun suport farfurie cu margine netedă nu va doare mana!

【MULTIFUNCTIONAL】Pus detergent de Vase Lângă Chiuvetă, Baie, Bucatarie, Balcon, Puteți Utiliza Caseta de Săpun să Dețină toate Obiectele Mici, cum ar fi Săpun, Bureți și Perii.

Atribut de produs

Material:ABS

Categorie: detergent de vase

Utilizare: Chiuveta, Baie, Bucătărie, Balcon

Forma: frunze

Stil: modern și simplu

Culoare: verde, gri

Tag-uri: emblema kia vip, bikini client contribuții, vip margele, cod vip, client carte poveste, regatul de telefon al clientului, ochelari de soare puma vip, ap vip ceas, lenjerie client observații, mare client de îngrijire.

  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum