Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Eco-friendly de Desene animate Drăguț-o Cutie de Săpun Non-alunecare săpunieră Baie Provizii de Sapun Titularul de Desene animate Forma de Accesorii pentru Baie

    (1) 5
(1 Recenzii)

3.16lei 2.38lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u134946

Eco-friendly de Desene animate Drăguț-o Cutie de Săpun Non-alunecare săpunieră Baie Provizii de Sapun Titularul de Desene animate Forma de Accesorii pentru Baie

Puncte: 1、Minunat Săpun Titular: Inovatoare și fermecător, interesant si sofisticat.Acesta nu este doar un săpun raft, dar, de asemenea, decor pentru baie și bucătărie.

2、Materiale de Inalta calitate: Realizate din reciclabile gros de plastic polipropilenă și paie de grâu, lumină în greutate și rezistent la căderi.Rezistent și poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

3、Uscare Rapidă/Drenaj Design: gaura De scurgere în partea de jos este conceput pentru a se scurge de apă pentru a preveni săpun de la obtinerea umed și se deplasează, menținându-l uscat și igienic.

4. Anti-alunecare si Robust: 2-picior de design, pentru a preveni o cutie de săpun de alunecare pe masă, robust și liber să se miște.Foarte potrivit pentru baie pentru copii, baie, bucătărie, cabină de duș în cameră, spălătorie.

5、După-vânzare de Servicii: Dacă aveți orice întrebări, puteți să ne contactați.

Caietul de sarcini:

Numele: Baie De Săpun Titular

Greutate: aproximativ 58g

Dimensiune: aproximativ 12,5*6cm/4.92*2.36 în

Lista De Ambalare:

1*Săpun Titular

Tag-uri: săpun preparate de inima drăguț, săpun boxs, 1 cutie de săpun, suport stilou drăguț filk, săpun drăguț lavanda, nivelul cutie de săpun, material cutie de săpun, logo-ul soap box, feigo drăguț săpun, diy săpun drăguț etsy.

  • caracteristică 3: săpun titular
  • caracteristică 1: cutie de săpun
  • greutate: about 58g
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică 4: desene animate forma
  • caracteristică 2: Non-alunecare de detergent de Vase
  • Material: Plastic
  • Drop shopping: Suport
image

Olgamixzaxarova

5
2021-11-19

“Săpun fel de mâncare a venit foarte rapid, neted, elegant, drăguț. Am comandat-o pentru nepoata mea are aceeași dantelă pentru periuțe de dinți. Împreună s-a dovedit destul. Vânzător Multumesc”

Adauga Comentariul Tau Acum