Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Scurgere De Săpun Suport Cutie De Baie, Cabină De Duș Săpun Cutie De Depozitare Tava De Raft De Baie Accesorii De Drenaj Cu Cutie De Plastic Strat De Frunze De Forma

    (0) 0
(1 Recenzii)

8.06lei 5.34lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u127033

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Dimensiune: 9*13*10 cm

Culoare: gri/albastru/roz

Caracteristici:

【Frunze în Formă de Săpun Titularul】Nostru săpun titularul este diferit de săpun obișnuit titular, vom adopta forma de frunze de proiectare, ceea ce face ca apa curge în jos în mod natural și păstrează săpunul uscat tot timpul.Și, de asemenea, ca un decor drăguț adaugă arta pentru viata ta.

【Drenarea săpunieră】 gol lacune pot să lăsăm apa să se scurgă în jos la partea de jos și a ridicat triunghi în mijlocul previne săpun de la alunecarea.Acest sapun de vase evită săpunul devine umed și moale și păstrează, de asemenea, chiuveta curat.

【Ușor De instalat】Această cutie de săpun titularul are silicon ventuze pe partea de jos, acesta poate fi fixat ferm pe masă.Plastic cutie de săpun este ușor de instalat, nu ai nevoie de gauri, și are aderență puternică pentru a menține bara de săpun suport stabil.

【Multi-Scop, Titularul de Dish Săpun】 săpunieră cu drenaj poate ține săpun, bureți de vase, perii și mai mult.Este, de asemenea, ușor de curățat și perfect pentru baie, bucatarie, dus, spalatorie, sau antreu.Acesta va arăta excelent în orice casă!

【Detasabila Design】 Curat după spălare, separat de proiectare de bază și tava, mai ușor să demontați și mai ușor de curățat.

Notă:

1. Ca urmare a influenței mai multor factori, cum ar fi luminozitatea ecranului și luminozitatea, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2. Te rog, permite ca datele să aibă o ușoară abatere de la manuale de măsurare.

Pachetul Inclus:

1* săpun titular

Tag-uri: macbook air încărcător, perdele cu margele, negru complet mâna de sus.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic

Adauga Comentariul Tau Acum