Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Capacitate mare de Pliere rezistent la apa Genți Unisex Travel Organizer Femei de Saci de Depozitare Ambalare de Călătorie Sac de Depozitare SET

    (2) 4.5
(2 Recenzii)

92.74lei 64.92lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u4006

Mare capacitate de pliere sac de călătorie, cel mai bun companion de călătorie!

Puteți să-l purta de mână sau pe umăr , sau pune-l pe valiza prin deschiderea suplimentară design la fel de bine!

Ce e mai mult, de mare capacitate și multi-buzunar de proiectare poate satisface toate nevoile de călătorie și de a gestiona mai bine elementele.Umed și uscat separare sac poate organiza, de asemenea, haine transpirate și prosoape.

Caracteristici Principale

MATERIAL DURABIL

Facut cu ușor, impermeabil și rezistent la rupere oxford tesatura , solid, rezistent și suficient de puternic pentru a transporta.

DESIGN PLIABIL

Economisi foarte mult spațiu după pliere, transporta cu ușurință pe zbor și de călătorie după extindere.Idee mare ca un sac în plus în bagaj.Pliere-Dimensiune: 28 x 18 x 4 cm.Desfășurarea Dimensiune: 42 x 28 x 22cm.Expansiune Dimensiune: 42 x 38 x 22cm.

JOS EXTENSIE & MULTI-BUZUNAR

Partea de jos a fermoarului ascunde funcția de expansiune , permițându-vă pentru a rezolva problemele cauzate de prea multe sau prea puține elemente în timpul călătoriilor.Două buzunare cu fermoar și două în Interiorul patch-uri de buzunar și o separare umedă și uscată sac pe sac.Este suficient pentru călătorii scurte și poate găzdui cu ușurință 3-5 zile de haine de călătorie .

PORTABIL ȘI CONVENABIL

Sacul este perfect pentru zi cu zi de utilizare sau ocazionale de călători, fix design curea pe partea din spate permite ca acesta să fie plasat pe bagaj ușor , perfect potrivit ca dimensiune element personal de avion scaunul din față, destul de convenabil pentru călătorie.

UTILIZAREA PRECONIZATĂ

Sală de gimnastică, Sport, Turism, Week-end, Depozitare, Transporta pe Sac, Punga de Cumparaturi, Geanta de Plajă, Drumeții și Camping.Potrivit pentru femei, barbati, adolescenti si copii mari, idee mare ca obiect personal pentru compania aeriană de călătorie și de urgență sac de rezervă în valiză.

Caietul de sarcini

Greutate Produs

0,4 KG

Conținutul Pachetului

Capacitate mare de pliere sac de călătorie × 1

Material

oxford tesatura

Culoare

Negru, roz, violet, albastru, violet, roșu, verde fructe Dimensiune Produs

Tag-uri: delsey geanta de voiaj, geanta de voiaj ps, skb geanta de voiaj, cobra geanta de voiaj, geanta de voiaj la final, set complet cu geanta de voiaj, călătorie reutilizabile seturi, festivalul geanta de voiaj, lucrurile geanta de voiaj, geanta de voiaj netz.

  • Tip: Saci De Depozitare
  • Model: Plat Tip
  • Caietul de sarcini: Other
  • Forma: Dreptunghiular
  • Produs: Alte
  • Utilizarea: îmbrăcăminte
  • Material: Oxford
  • Grosime: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Capacitate: Alte
  • Caracteristică: Pliere
  • Nume De Brand: isfriday
  • Aplicabile Spațiu: Camera De Zi
image

Rogova 1987

5
2021-11-08

“toate bine!”

image

Bxrlatka007

4
2021-08-28

“Geanta venit în formă de demontat, colecta la fel de frumos ca fotografia nu au de lucru, dar totul vine cu experienta Ușor supărat cusături (”

Adauga Comentariul Tau Acum