Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Utile Cutie de Depozitare Geanta Organizator pentru Tăiere Moare Timbre Stocarea Perii Markeri Crafting Colorat Consumabile 2021 Noi

    (0) 0
(1 Recenzii)

19.18lei 13.98lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u24591

Utile Cutie de Depozitare Geanta Organizator pentru Tăiere Moare Timbre Stocarea Perii Markeri Crafting Colorat Consumabile 2021 Noi

Caracteristică: Aceste durabil de înaltă calitate, cutii de depozitare sunt concepute pentru stocarea toate ambarcațiunile de dumneavoastră preferat de consumabile,inclusiv amestecare perii, colorat consumabile, cum ar fi markere, A2 carduri,plicuri și mai mult.

Caietul de sarcini: Asamblat Dimensiune: 16*16*5 cm/6.3*6.3*2inch de Conversie:1cm =0.39 inch Pachetul include : Doar 1 Cutie( Alte accesorii nu sunt incluse. ) Notă

1: din diferite loturi producătoare, nu poate fi de 1-2mm devierea de elemente. 2: Sub lumini diferite.pe un ecran de computer.Nu va fi o mica diferenta de culoare.Vă rugăm să verificați produsul real.

Livrare:

1.Transport La Nivel Mondial.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

4. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit comanda timpul de tranzit zile,vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Returnare Și Rambursare:

1. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

2. Va vom returna integral câștigătoare sumă mare,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentsand accesorii incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Usite.ro,sau puteți alege să aveți un înlocuitor.

Feedback-ul:

Toate feedback-uri pozitive sunt apreciate .

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.Și vom face același lucru pentru tine.

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați în primul rând, mai degrabă decât lăsați feedback-ul negativ.Doar un feedback negativ sau neutru vanu rezolva problema.

Vă rugăm să ai încredere în noi că putem rezolva problema cu un satisfational moduri.

Tag-uri: inventar cutie de depozitare, sac de depozitare sirena, 12 moare de tăiere, de tăiere moare, craft supplies font, sandisk cutie de depozitare, craft supplies publice, băiatul moare de tăiere, coursive moare de tăiere, livrările de artizanat religios.

  • Material: Impermeabil din PVC
  • Forma: pătrat
  • Utilizarea: Alte
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Pliere
  • Produs: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Model: Trei-dimensional Tip

Adauga Comentariul Tau Acum