Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

10/50Pcs Albastru Poli Bubble Corespondență Căptușit Plicuri Vrac Bubble Căptușite cu Folie de Polymailer Saci pentru Transport Ambalare Maile Auto Sigiliu

    (2) 5
(2 Recenzii)

19.86lei 0.19lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u33538

✿Sakura Roz Bubble Corespondență: Aceste corespondență a adăuga un pop de culoare la e-mail și iese în evidență de restul, destul de diferite de cea standard.Clienții dvs. vor cu nerăbdare să atât de fermecător Sakura Roz plic în cutia poștală.Cei căptușit corespondență sunt ușor de corespondență învăluie, nu va adăuga la costurile de transport. ✿ Plicuri: Acest căptușit plicuri sunt cu durabil și robust suprafață de lucru mare în loc de hârtie versiuni care rupe cu sharp,grele, sau ciudat, în formă de produse.Făcut, de asemenea, cu mai multe straturi de foi de polietilenă, oferă o protecție excelentă pentru transport. ✿Multifuncțional cu Bule de Corespondență: puteți utiliza aceste pentru a e-mail cosmetice, tablouri, accesorii de moda, bijuterii, medicamente, semințe și bulbi, și mult mai mult.Acestea sunt captusite suficient pentru a proteja lucruri fragile în timpul transportului.Laminat de sus vă permite să atașați auto-adeziv timbre și etichete adresa cu ușurință. ✿Auto-Aderarea Plicuri: Sakura Roz poli bubble corespondență veni cu un auto-adeziv falsificat sigiliul.După ce plicul a fost sigilat, acesta nu poate fi deschis fără semne vizibile de falsificare.Suprafața netedă de corespondență îl face ușor pentru a lipi timbre și etichete adresa.E-Mail fără să vă faceți griji cu Metronic corespondență. ✿Garanție de Satisfacție: Toate produsele noastre 100% satisfacție de garantare.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul se poate returna sau schimba.Oferim transport rapid.Această listă este pentru un pachet de 50 de bule de corespondență, care sunt o Sakura Roz în culoare.

Tag-uri: eco friendly pachet, nova ambalare, plexi poștală, bug bubble mailer, punk pungi de transport maritim, comestibile pungi de depozitare, mecole tv box, dna saci, nedefinit pantaloni, ykk husă.

  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Tip: Saci De Depozitare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Forma: Dreptunghiular
image

Fist Love3891

5
2022-01-14

“PRODUS BUN!”

image

Jhouplon22

5
2021-09-16

“Articolul este foarte precisă, deși am cerut două culori și doar unul a ajuns, vânzătorul va lua timp pentru a răspunde, dar am făcut deja transportul de ce lipsea.”

Adauga Comentariul Tau Acum