Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 Set De Plastic Deodorant Masina de spalat Conectorul Conductei de Instrumente Dop de Etanșare Capcana Anti-miros Telescopic Conducta de Canalizare Accesorii

    (0) 0
(1 Recenzii)

3.98lei 2.43lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u161384

Caracteristici:

1. Efect bun: deodorant dop de etanșare ajută la eliminarea mirosurilor, osmoza inversa în bucătărie, și vă permite aerului proaspăt să se întoarcă la domiciliu.Este o alegere ideală pentru copii și familii.

2. Anti-îmbătrânire material: siliciu organic material, acid și alcaline rezistență, rezistență la coroziune, nu este ușor să vârstă, și durabil.Aveți posibilitatea să tăiați și tăiați plug în funcție de tipul de canal.

3. Non-blocare: deodorant de bază este special conceput pentru a preveni mirosul de la întoarcerea spre casă, în timp ce permițând apei să curgă prin conducta de la aceeași oră ca de obicei.Ca urmare a aplicării, nu există nici o problemă de blocare.

4. De siguranță și de protecție a mediului: potrivit pentru aproximativ 40 mm/1.57 inch la aproximativ 50 mm/1.97 inch furtunuri, potrivit pentru cele mai multe băi, bucătărie și mașină de spălat canalizare, pentru a vă oferi un aer curat și se bucură de o viață mai bună.

5. Ușor de utilizat: puteți instala canalizare deodorant sigiliu în trei pași simpli.Conceput pentru a facilita drenajul prin canalizare, ca de obicei, fără inundarea și colmatarea probleme.

Caietul de sarcini:

Numele: Conducta De Canalizare Anti-Miros De Dop De Etanșare

Material: silicon+PP

Aplicabile țeavă: aproximativ 40-50 mm/1.57*1.97 inch țeavă

Lista De Ambalare:

1 Set De Conducte De Canalizare Anti-Miros De Dop De Etanșare

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: aihome led, aihome storcator, aihome scară, aihome picturi, aihome 1 buc floare, aihome noutate chitara ceramice, salomon moale sticla de apa, aihome fel de mâncare, ceramica de cupru se acoperă, aihome perie.

  • Utilizare: BUCĂTĂRIE
  • Cerere: Bucătărie Pardoseală De Bază Inel
  • Numărul De Model: Conducta de canalizare Anti-miros de Dop de Etanșare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte
  • Caracteristică: Conducta de canalizare Anti-miros de Dop de Etanșare
  • Aplicabile țeavă: aproximativ 40-50 mm/1.57*1.97 inch țeavă

Adauga Comentariul Tau Acum