Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

100BUC/Cutie PH Benzi de Testare de Precizie Patru culori Comparație 0-14 PH-ului Măsurarea Calității Apei Potabile Benzi Tester PH Actele

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

29.04lei 14.52lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u105391

Caracteristici:

- Patru de detectare a culorii, sensibilitate ridicată: în comparație cu trei culori de detectare, simplu, cu patru culoare de test pentru pH este moderat de lung.Fiecare bandă este de aprox. 8 cm inaltime.Detectarea face mai ușor pentru oameni pentru a determina valoarea de lichid testat, care vă permite pentru cele mai bune rezultate.

- PH-ul test are culori precise și se potrivește cu un material de înaltă calitate sinteza.Valoarea pH-ului grafic de culoare de pe ambalaj este mai ușor de citit.

- Precis și rapid: Cu aceste benzi de testare pH, puteți verifica rapid valoarea pH-ului lichidului în câteva secunde.Chiar dacă culoarea de un panou este diferit, celelalte trei domenii fiabil pot obține rezultate.Lichidelor cu un pH mai mic decât 7 sunt considerate acide, la numai 7 este neutru, iar peste 7 este alcalin.

- Aplicarea pe scară largă: valoarea pH-ului test este potrivit pentru măsurarea pH-ului din lichide diferite.Acest test este mic, mai convenabil de a efectua și de oameni care să acorde o atenție la echilibrul acido-bazic, cea mai buna alegere pentru a măsura oricând și oriunde.Este potrivit pentru măsurare ușor în acvarii, piscine sau baie de apă.

Cum să utilizați:

Intervalul de măsurare a pH-ului de test de culoare diagramă este între 0 și 14, și fiecare câmp este 1.0.

Pur și simplu dip toate pH trupe în apă pentru câteva secunde, apoi așteptați timp de aproximativ 15 secunde, așteptați pentru apa să se usuce și apoi compara cu paleta de culori pentru a determina pH-ul lichidului.

Pachetul include:

100buc/Cutie PH Benzi de Testare

Notă:

Atunci când nu este în uz, hârtie de testare pot fi plasate într-un nou cutie sigilata că nu este ușor pentru a obține umed și umed pentru a asigura viața lungă de hârtie de testare pH.

Tag-uri: ph mare, germană ph-metri, copilul de testare a calității apei, ph-metru km, ph tub, oraquick kit de testare, umplere hârtie 300g, benzi ph-ul universal, ice ph-metru, ph-metru fiul.

  • Numărul De Model: /
  • Cu Iluminare Din Spate Sau Nu: NO
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul
  • Nume De Brand: ZEAST

Adauga Comentariul Tau Acum