Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Arduino ORP senzor sonda electrod metru de testare kit semnal Analogic de ieșire Compatibil cu Arduino LattePanda

    (0) 0
(1 Recenzii)

582.65lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u223822

Vreau să DIY un ORP metru?Nevoie pentru a măsura valoarea ORP?Este greu să utilizați cu Arduino?Aici vine un analog ORP metru,special concepute pentru Arduino controlere și-a construit-în mod simplu, comod si practic de conectare și caracteristici.Atunci când se face o conexiune în conformitate cu diagrama ,apoi cu programul de control,este foarte convenabil pentru a măsura ORP.

ORP(Potențialul de Oxido-Reducere)este o măsură a capacității de oxidare și reducere de soluție apoasă, caracterizarea rudă de gradul de oxidare sau de reducere.Unitatea este mV.Potențialul de oxidare-reducere este mare, oxidarea este mai puternică ,în timp ce potențialul este mai mic, oxidarea este mai slab.Potențialul pozitiv înseamnă că soluția prezinta un anumit grad de oxidare, în timp ce potențialul negativ înseamnă că soluția prezinta un anumit grad de reducere.

ORP este un important indice de calitate a apei de detectare, deși nu se poate separa de calitate a apei, în mod independent, dar poate fi combinat cu alte apei indicele de calitate pentru a reflecta mediul ecologic în acvariu sistem.

Elementul de măsurare este un ORP de electrod compozite, realizate din aur sau platină electrod și electrod de referință,de asamblare într-un electrod compozite.Este folosit pentru a măsura Potențialul de Oxido-Reducere din soluție.

APLICAȚII:

De Testare A Calității Apei

Acvacultură

Științe Marine

Hidroponice Grădinărit

Chimie Generală

Caietul de sarcini:

Modulul De Putere:+5.00 V

Dimensiunea modulului: 40mmX27mm(1.57"x1.06")

Gama de măsurare:-2000mV—2000mV

Potrivit Temperatură:5-70℃

Precizie:±10mv (25 ℃)

Timp de raspuns:≤20sec

Sonda ORP cu Conector BNC

PH2.0 Interface(3 foot patch-uri)

Zero butonul de calibrare

Indicator de putere LED

LISTA DE AMBALARE

Sonda ORP (conector BNC) x1

ORP sonda circuit x1

Analog cablu x1

Tag-uri: module lattepanda, mic kit arduino, orp hydrogenada apă, arduino senzor nano, laqua ph-metru, 12x50 tub de testare, arduino kit de aur, contor de apă cu salinitate, art arduino, arduino senzor de aluminiu.

  • Cu Iluminare Din Spate Sau Nu: NO
  • Nume De Brand: DFRobot
  • Tip Display: ANALOG
  • Numărul De Model: SEN0165

Adauga Comentariul Tau Acum