Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Dinte Temporar de Umiditate RH PH-Metru Digital Online Monitoriza Calitatea Apei Aciditatea Tester APP de Control pentru Apă Potabilă Acvariu

    (0) 0
(1 Recenzii)

106.28lei 63.75lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u207430

Dinte Temporar de Umiditate RH PH-Metru Digital Online Monitoriza Calitatea Apei Aciditatea Tester APP de Control pentru Apă Potabilă Acvariu

Caracteristică: 【pH-Metru cu Bluetooth】 Alimentat de APP App mobil, profesional de măsurare a pH-ului, RH, și Temp.potrivit pentru uz casnic de apă potabilă, hidroponice, laborator, acvariu. 【Cloud-Based Sistem de Gestionare a Datelor】 Precizie în timp real Bluetooth transmisie de date, valoarea de măsurare este clar.vă permite să salvați, să gestionați și să partajați datele de testare de la vârful degetelor, și niciodată nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea de date. 【Automată de Calibrare pH Tester】 Cu mare sensibile pahar sonda, puteți obține un complet gama de măsurare 0-14pH, 0.01 pH rezolutie.Comparativ cu alte pH-metre, pH-ul este un 3-litera metoda de calibrare, și pH-ul este un punct de 5-metoda de calibrare și echipat cu o calibrare pulbere (pH 4.00, pH 6.86, pH 9.18, și pH 7.00, pH10.01).Puteți calibra efort pentru a asigura precizia măsurătorilor. 【Compensare automată a Temperaturii】 Temperatura poate afecta niveluri de lectură, digital, tester pH are o gamă mult mai variată de 0.0°C-60.0°C (32.0°F-140.0°F), compensare automată a temperaturii se poate asigura că sunt obtinerea de cea mai bună lectură, astfel încât să puteți testa cu încredere în orice mediu. 【Mare Precizie Apă Tester】 Înaltă precizie algoritm chip și electrod noastre digitale de calitate a apei tester asigura o corectă și răspuns rapid.Green LCD cu iluminare din spate Design garantează că puteți citi rezultatele de măsurare în orice condiții.Un singur buton de blocare funcția de lectură ajută blocare de lectură, chiar dacă testerul este scos din eșantion.Specificatii: Intervalul de PH: 0.00-14.00 Rezolutie: 0.01 ph Precizie: ±0,5 ph RH Gama: 1-99% Rezolutie: 1% RH Precizie: ≤2% RH Mediului de Funcționare: 0-80 ° c; RH100% Baterie: 3 * 1.5 V(LR44), Nu include ,avertizare baterie descarcata Dimensiuni : 158 * 33* 21mm,72g Display: LCD digital de afișare Iluminare din spate: APP Control Temperatura: Compensare Automată a Temperaturii 0-60 ° c calibrare PH: pH:6.86/4.00/9.18 sau 7.00/4.00/10.01

Sfat: 1. O pagină afișează 4 elemente de date în același timp, care este convenabil și rapid pentru a citi datele. 2. APLICAȚIA de telefon mobil controlează lumina de fundal sau fara iluminare din spate 3. Afișare procentaj baterie 4. Datele pot fi păstrate sau salvate, și după salvarea, nu pot fi exportate în EXCEL foaie de la un calculator sau telefon mobil,și de imprimare este acceptată. 5. Activați auto salva, iar datele vor fi salvate la fiecare 30 de secunde. 6. Gama de PH-ul poate fi setat în mod liber, dacă domeniul este depășit, acesta poate fi determinat 7, 2 tipuri de metode de etalonare, implicit este Asiatice standard (4.01, 6.86, 9.18).Dacă aveți nevoie pentru a calibra modul European (7.00, 4.00, ora 10.00), vă rugăm să comuta standard de pe APP. 8. Există în limba engleză și Chineză caractere, care poate fi schimbat în mod liber Funcționarea Pași: 1. Scana codul QR și de a descărca APLICAȚIA 2. Dacă aveți nevoie de dinte funcție,apăsați lung"ON/OFF"și deschideți dinte 3. Pune metru în soluție standard și să opereze funcțiile 4. Salva readingApplication: Ideal pentru uz casnic și de laborator testarea pH-ului de aplicații, inclusiv apă potabilă, piscina, iaz, berii, kombucha, acvarii, hidroponice, de laborator, procesarea alimentelor, etc.

Aplicație: Ideal pentru uz casnic și de laborator testarea pH-ului de aplicații, inclusiv apă potabilă, piscina, iaz, berii, kombucha, acvarii, hidroponice, de laborator, procesarea alimentelor, etc.

Lista De Pachete: 1 * Calitate A Apei Tester 5 * Calibrare Pulberi 1* Manual De Limba Engleză

FQA

Q: Ce tip de baterie are utilizarea produsului?Sunt bateriile livrate?

R: în general, Produsele nu sunt livrate baterii, și on-line logistica nu poate transport baterii.Tipul de baterie este de 3 * 1.5 V (LR44) baterie buton.Vă rugăm să-l cumpere de la nivel local.

Q: Ce ar trebui să fac dacă produsul primit este deteriorat, nu poate fi calibrat, nu poate funcționa în mod normal, și contorul nu poate recunoaște soluția?

A: vă Rugăm să protejeze produsul și să ne contactați din timp pentru a raporta probleme de produs

Tag-uri: ph mare, thomas acvariu, ph-metru numeric, nedefinit pantaloni, gf ph-metru, hm ph 200 senzor, ice ph-metru, controler de ph ce ieftin, ph-metru fiul, ph-metru eseu.

  • Certificare: Nici unul
  • funcția 2: rh metru
  • Cu Iluminare Din Spate Sau Nu: Da
  • Tip Display: DIGITAL
  • Nume De Brand: yieryi
  • Este Dispozitiv Inteligent: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • funcția 1: ph-metru
  • Numărul De Model: BLE-PH01
  • Funcția 3: Temp Metru

Adauga Comentariul Tau Acum