Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Naturale Cristal De Turmalina Neagra Piatra Colier Pandantiv Cu Fir Farmec Piatra Pandantive Cu Pietre Și Cristale Cristale De Cuarț

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

14.52lei 7.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u86880

Caracteristici:

1. Material Natural: Fiecare cristal colier este realizat din naturale turmalina, iar dimensiunea este de (aprox.) 3.5 cm/ 1.38 inch - 4 cm/ 1.58 inch, fiecare piesa este diferit, durabil și ușor, puteți purta pentru o lungă perioadă de timp

2. Design frumos: Fiecare turmalina pandantiv este negru, care vine cu împletit de mână frânghie, și colierul este frumos și confortabil de purtat, potrivit pentru uzura de zi cu zi, care vă poate ajuta să atragă atenția altora

3. Scopuri Multiple: Fiecare chakra colier este natural, care poate face sa te simti pozitiv, pace, vindecare, echilibru de emoții profund, și pandantivul poate face să vă păstrați entuziasmul în viața de zi cu zi.

4. Cadoul Perfect: negru turmalina pandantiv este potrivit pentru trimiterea de prieteni, familii sau altele care doriți să partajați pe ziua de naștere, Ziua Îndrăgostiților sau alte semnificative data, care este potrivit pentru oricine,și-l va face fericit.

5. Pachetul Include: pachetul include 1 turmalina neagra pandantiv.De turmalina neagra câmpul magnetic poate proteja, de asemenea, purtatorul împotriva iritabilitate, insomnie și alte boli cauzate de undele electromagnetice în societatea modernă.

Caietul de sarcini:

Nume: Turmalina Neagra Pandantiv

Material: piatra turmalina neagra

Textura: natural format, fiecare este unic

Dimensiuni(aprox.): lungime 2.2 cm / 0.9 inch,-2.6 cm / 1.0 inch

Culoare: negru

Lista De Ambalare:

1*Negru Colier Turmalina

Note:

1. Acest produs este pur și simplu natural și nu exact la fel.Fiecare este unic.Unele produse au fisuri, care sunt o formațiune naturală, mai degrabă decât unul rău.

2. Datorită unicității produselor, astfel încât culoarea și forma de produse sunt aleatorii.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Tag-uri: covor piatra turmalina, bratara nano turmalina, naturale boho cristal, turmalina albastru stone, satement cristal colier, colier cuarț rock, cristal gri caz, cercei turmalina, jojos piatra ocean, minge mare de cristal rock.

  • Stil: Modern
  • Material: Plastic, turmalina neagra piatra
  • Caracteristică Regională: India
  • Tema: Animale
  • Picătură de transport maritim: Suport

Adauga Comentariul Tau Acum