Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

30-50g de Cristal Natural de Vindecare Piatra Apatit Albastru Magic Cadou Punct de Decor Acasă Piatră Minerală Tratament Diy Cristal N9e2

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

19.13lei 13.79lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u147799

Crystal este un lichid incolor și transparent pe scară largă de cuarț de cristal mineral.Ingredientul său principal este de dioxid de siliciu, și de cristal clar de cristal se numește "spiritul de apă" în scripturile Budiste.Cred că va flash magic halo.Diferite cristale colorate va da noi sensuri diferite.

Hexagonale coloana forma: standuri pentru stabilitate și siguranță.Hexagon este declarat a fi cea mai stabilă formă în natură.

Cristal violet: reprezintă dragoste și căsătorie.Culoarea este nobil.

Ochi de tigru (care Doresc Piatră)-Consolidarea Inspirație și Realizarea Carierei

Alb cristal: Se poate crește înțelepciunea, ajuta memoria, extinde potențialul de a consolida corpul și de a vindeca boli și de a reduce flotatie cu aer și acumulare de gaze.

Roz de Cristal: Reprezintă căsătorie și dragoste, și sporește popularitatea.

Cristal galben: reprezintă bogăție și noroc.

Tawny cristal: standuri pentru stabilitate și stabilitate.

Cristal verde: Reprezintă justiție și dezvoltare.

Descriere Produs:

1. Nume Produs: Colorat Fluorit Pandantiv

2. Greutate: aproximativ 30-50g

3. Material: cristal natural

4. Dimensiuni: lungime 4.5-6.5 cm

5. Ambalare: sac pp simple de ambalare

Observații: Naturale și nu gem-clasa de materiale minerale.Așa-numita lipsa de gropi, fisuri și linii albe toate există, ceea ce este foarte normal.

Vă mulțumesc pentru atenție, Putem garanta calitatea produselor noastre.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Tag-uri: calus de piatră, bratara ametist piatra, bassini din pietre semipretioase, creativitatea bratara apatit, cristal punct de sandale, extractorul de cristal, cristale mici, pro miner, minereu minerale, agrafe de par pietre minerale.

  • Material: Piatra
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum